Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenDet blir ofte rester igjen etter ribbemiddagen, og her har du en god oppskrift på hva du kan gjøre med dem.
Les hele sakenNår den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.
Les hele sakenHusker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.
Les hele sakenRibberull fylt med krydder er slik italienerne vil ha den. Det er dette som er porchetta.
Les hele sakenSkikkelig sprø svor og saftig svinekjøtt. Finnes det noe deiligere? Den tilfredsstillende følelsen du får når du hører svoren knase, samtidig som svinekjøttet smelter i munnen på deg. Det er ikke rart at ribba har fått hedersplassen på julebordet.
Les hele sakenLar du ribba få ekstra lang tid i ovnen, får du til gjengjeld et svært saftig kjøtt og ikke minst supersprø svor.
Les hele sakenNoen får ikke nok av ribbe, og det gjelder også etter å ha smakt denne vrien.
Les hele sakenJuletapas kan meget vel være akkurat det som skal til for at julens måltider skal bli noe mer spennende enn den tradisjonelle julematen. På dette kurset får du tips til en rekke deilige småretter som også kan deles med nære venner og familie.
Les hele sakenMed store og rause smaker, og rikelig med sauser og marinader smaker grillmaten ekstra godt.
Les hele sakenDenne oppskriften løser alle problemer for den som gruer seg til årets største prøvelse - nemlig å lykkes med juleribba.
Les hele sakenDette måltidet er så smaksmettet som det kan bli. Unn deg en slik fest før juletradisjonene overtar alt.
Les hele sakenHar du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenHer får ribbemiddagen asiatisk touch. Det vil alle like.
Les hele sakenDet er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.
Les hele sakenBak denne oppskriften står en av høstens kokebokhelter, Jan Ivar Nykvist, som med Maten vi deler er en av finalistene til Beste Norske Kokebok 2017.
Les hele sakenKjøttmiddagene er for mange de viktigste med hele julefeiringen. Her er oppskriftene som gjør at du lykkes.
Les hele sakenDet er lov til å eksperimentere litt med julematen. Se hvordan du kan gjøre ribba ekstra god.
Les hele sakenEndelig tid for søndagsmiddag, og med en deilig glasert lammeribbe kan ikke helgen rundes av bedre.
Les hele sakenJuleribba troner på over halvparten av Norges festpyntede bord julaften. På Østlandet er du nesten sær om du ikke har ribbe til middag denne dagen. Her er historien og oppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenLoire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Les hele sakenAt disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.
Les hele sakenOpprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.
Les hele sakenDenne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.
Les hele sakenI dag slår vi til med en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing til.
Les hele sakenDet er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.
Les hele saken