Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenDet blir ofte rester igjen etter ribbemiddagen, og her har du en god oppskrift på hva du kan gjøre med dem.
Les hele sakenNår den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.
Les hele sakenHusker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.
Les hele sakenRibberull fylt med krydder er slik italienerne vil ha den. Det er dette som er porchetta.
Les hele sakenSkikkelig sprø svor og saftig svinekjøtt. Finnes det noe deiligere? Den tilfredsstillende følelsen du får når du hører svoren knase, samtidig som svinekjøttet smelter i munnen på deg. Det er ikke rart at ribba har fått hedersplassen på julebordet.
Les hele sakenLar du ribba få ekstra lang tid i ovnen, får du til gjengjeld et svært saftig kjøtt og ikke minst supersprø svor.
Les hele sakenNoen får ikke nok av ribbe, og det gjelder også etter å ha smakt denne vrien.
Les hele sakenJuletapas kan meget vel være akkurat det som skal til for at julens måltider skal bli noe mer spennende enn den tradisjonelle julematen. På dette kurset får du tips til en rekke deilige småretter som også kan deles med nære venner og familie.
Les hele sakenMed store og rause smaker, og rikelig med sauser og marinader smaker grillmaten ekstra godt.
Les hele sakenDenne oppskriften løser alle problemer for den som gruer seg til årets største prøvelse - nemlig å lykkes med juleribba.
Les hele sakenDette måltidet er så smaksmettet som det kan bli. Unn deg en slik fest før juletradisjonene overtar alt.
Les hele sakenHar du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenHer får ribbemiddagen asiatisk touch. Det vil alle like.
Les hele sakenDet er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.
Les hele sakenBak denne oppskriften står en av høstens kokebokhelter, Jan Ivar Nykvist, som med Maten vi deler er en av finalistene til Beste Norske Kokebok 2017.
Les hele sakenKjøttmiddagene er for mange de viktigste med hele julefeiringen. Her er oppskriftene som gjør at du lykkes.
Les hele sakenDet er lov til å eksperimentere litt med julematen. Se hvordan du kan gjøre ribba ekstra god.
Les hele sakenEndelig tid for søndagsmiddag, og med en deilig glasert lammeribbe kan ikke helgen rundes av bedre.
Les hele sakenJuleribba troner på over halvparten av Norges festpyntede bord julaften. På Østlandet er du nesten sær om du ikke har ribbe til middag denne dagen. Her er historien og oppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenEngelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenHer finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.
Les hele sakenFor denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.
Les hele sakenFra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele sakenBåde den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.
Les hele sakenDet som høres ut som noe veldig komplisert, er faktisk ikke så vanskelig, bare du er konsentrert og nøye gjennom prosessen.
Les hele sakenAt norske vinkart er i verdensklasse, er slått fast en gang for alle. 10 av dem stakk av med gull i Star Wine List Norway 2025 og samtlige konkurrerer i verdensfinalen i juni 2026.
Les hele saken