Italiensk Vinbørs

Angelo Poli, direktør for Den Italienske Stats Eksportråd (ICE) i Oslo, har den glede å invitere Dem til en presentasjon av DOCG-, DOC- og IGT-viner fra et 60-talls italienske vinprodusenter.
Redaksjonen
30 Mai 2002 - 15:18

I samarbeid med Gastronomisk Institutt vil det bli arrangert smaking av biologiske viner og grappa
TIRSDAG 11. JUNI 2002
RADISSON PLAZA HOTEL - OSLO
Sonia Henies Ballrom
Åpent fra 10:00 til 18:00
Onlinekatalog (fra 4. juni)

eller send utskrivbart svarkort (PDF) for postgang som kan lastes ned her
(høyreklikk for lagring) (322kb).

PDF-dokument med informasjonen nedenfor kan lastes ned her
(høyreklikk for lagring) (384kb).

Vinprodusenter
ABRUZZO
• Az. Agr. Ciccio Zaccagnini

CAMPANIA
• Castello Ducale S.r.l.
• Coop. Agr..A.r.l. La Guardiense

EMILIA-ROMAGNA
• Az. Agr. Il Poggiarello
• Cantine Sgarzi Luigi S.r.l.

FRIULI-VENEZIA GIULIA
• Az. Agr. Livon
• Az. Agr. Comelli Paolino
• Banear SCARL

LAZIO
• Marchesi del Grillo
• San Marco
• Lombardi Vini SAS
• Paolo e Noemia D'Amico

LOMBARDIA
• Az. Agr. Ca' di Frara

MARCHE
• Azienda Santa Barbara
• Fazi Battaglia S.p.A.

MOLISE
• Cantina Cliternia Scarl

PIEMONTE
• Az. Agr. Caudrina
• Az. Agr. La Spinona
• Az. Vin. Palladino SAS
• Bel Colle
• Bava Vigneti
• Ca' Rome'
• F.lli Giacosa SNC
• La Contea - Ripa Sorita
• Mauro Sebaste
• Negro Angelo e Figli Az. Agr.
• Pio Cesare
• Podere Rocche dei Manzoni
• Produttori di Govone Soc.Coop Arl
• Stefano Farina SPA
• Sylla Sebaste

PUGLIA
• Az. Agr. Colli della Murgia
• Vigne & Vini SRL

SICILIA
• Benanti
• Casa Vin. Calatrasi

TOSCANA
• Az. Agr. Colognole
• Lanciola
• Castello del Terriccio
• Badia a Coltibuono
• Enoteca Internaz. De Rham SRL
• Falorni 1925 S.r.l.
• Fattoria Casabianca
• Fattoria Sonnino
• Villa Pillo
• Vignamaggio

VENETO
• Bertani
• Conte Loredan Gasparini - Venegazzù
• Foss Marai SPA Sparkling Wines
• Bolla
• Valdo Spumanti
• Zonin
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her