Italiensk Vinbørs

Angelo Poli, direktør for Den Italienske Stats Eksportråd (ICE) i Oslo, har den glede å invitere Dem til en presentasjon av DOCG-, DOC- og IGT-viner fra et 60-talls italienske vinprodusenter.
Redaksjonen
30 Mai 2002 - 15:18

I samarbeid med Gastronomisk Institutt vil det bli arrangert smaking av biologiske viner og grappa
TIRSDAG 11. JUNI 2002
RADISSON PLAZA HOTEL - OSLO
Sonia Henies Ballrom
Åpent fra 10:00 til 18:00
Onlinekatalog (fra 4. juni)

eller send utskrivbart svarkort (PDF) for postgang som kan lastes ned her
(høyreklikk for lagring) (322kb).

PDF-dokument med informasjonen nedenfor kan lastes ned her
(høyreklikk for lagring) (384kb).

Vinprodusenter
ABRUZZO
• Az. Agr. Ciccio Zaccagnini

CAMPANIA
• Castello Ducale S.r.l.
• Coop. Agr..A.r.l. La Guardiense

EMILIA-ROMAGNA
• Az. Agr. Il Poggiarello
• Cantine Sgarzi Luigi S.r.l.

FRIULI-VENEZIA GIULIA
• Az. Agr. Livon
• Az. Agr. Comelli Paolino
• Banear SCARL

LAZIO
• Marchesi del Grillo
• San Marco
• Lombardi Vini SAS
• Paolo e Noemia D'Amico

LOMBARDIA
• Az. Agr. Ca' di Frara

MARCHE
• Azienda Santa Barbara
• Fazi Battaglia S.p.A.

MOLISE
• Cantina Cliternia Scarl

PIEMONTE
• Az. Agr. Caudrina
• Az. Agr. La Spinona
• Az. Vin. Palladino SAS
• Bel Colle
• Bava Vigneti
• Ca' Rome'
• F.lli Giacosa SNC
• La Contea - Ripa Sorita
• Mauro Sebaste
• Negro Angelo e Figli Az. Agr.
• Pio Cesare
• Podere Rocche dei Manzoni
• Produttori di Govone Soc.Coop Arl
• Stefano Farina SPA
• Sylla Sebaste

PUGLIA
• Az. Agr. Colli della Murgia
• Vigne & Vini SRL

SICILIA
• Benanti
• Casa Vin. Calatrasi

TOSCANA
• Az. Agr. Colognole
• Lanciola
• Castello del Terriccio
• Badia a Coltibuono
• Enoteca Internaz. De Rham SRL
• Falorni 1925 S.r.l.
• Fattoria Casabianca
• Fattoria Sonnino
• Villa Pillo
• Vignamaggio

VENETO
• Bertani
• Conte Loredan Gasparini - Venegazzù
• Foss Marai SPA Sparkling Wines
• Bolla
• Valdo Spumanti
• Zonin
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mango gjør susen i denne wokoppskriften
Dagens rett
Wok med mango

Mango gjør susen i denne wokoppskriften

Men også det lille kicket fra chili setter et umiskjennelig preg. La det bli en hot torsdag og den kan godt bli kjøttfri om du ønsker det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her