Jamie lager hotellmat

Jamie lager hotellmat

Scandic frister med Oliver-retter i sommer.

Stjernekokken Jamie Oliver har satt sitt på årets barne- og sommermenyer ved Scandics 156 hoteller i Norden. Hotellkjeden har samarbeidet med Oliver siden 2009.

– Jeg er imponert over hvordan Scandic tar hånd om sine gjester. Jeg håper de nye menyene vil falle i smak både blant store og små gjester. Å utvikle nye retter sammen med kjedens flinke ansatte er like morsomt hver gang, sier Jamie Oliver i en pressemelding.

– Samarbeidet med Jamie Oliver har løftet Scandics Food& Beverage-satsing til et nytt nivå. Det er utrolig morsomt og inspirerende å få jobbe med Jamie, sier Ulrika Garbrant, VP Food & Beverage i Scandic.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen