Jan Hillesland til Carlsberg

Jan Hillesland, tidligere markedsdirektør i Ringnes, er nå blitt visepresident for Global Sales and Marketing i Carlsberg.
Redaksjonen
27 Mars 2006 - 11:22

Hillesland var inntil utnevnelsen markedsansvarlig for de fem bryggeriene som ligger under ølmerket Holsten i Tyskland. Tidligere arbeidet han i Asia for Carlsberg. Nå flytter han til København og blir øverste leder for salg og marketing i selskapet og begynner 1. mai, i følge Kampanje.

- Vi skal drive innovasjon både på emballasje, nye produkter og på tekniske produkter. Etter å ha jobbet i det tyske markedet noen år, hvor det er 5000 forskjellige ølmerker, ser jeg tydelig verdien av å skille seg ut. Vi kommer til å se på alt fra tappetårn til nye produkter, sier Hillesland til Kampanje.

Hillesland er kjent for å ha tegnet og tatt initiativ til ølflasken «swing» i sin tid som markedsdirektør i Ringnes. Flasken, som fikk sitt endelige design av designbyrået Strømme Throndsen, var en av få nyskapinger i en bransje som til da ikke var mest kjent for innovasjon. Han har også skrevet en bok om øl som ble gitt ut på Cappelen.

- Carlsberg som alle andre ølprodusenter har merket økt konkurranse. Nå er imidlertid det meste av rasjonaliseringer og opprydning gjort. Det er bra lønnsomhet, og noe av det jeg først og fremst kommer til å arbeide med er å få merket til å skille seg ut. Det er en utfordring å finne noe som fungerer i 140 markeder, med kun små lokale variasjoner. Heldigvis har vi en god tradisjon å bygge på. Med dagens økonomiske situasjon har vi midler til å være offensive. Det kommer til å bli brukt mer på innovasjon og medieinvesteringer, sier Hillesland til Kampanje.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her