Jegertunet vil bygge ut

Risør Resort Jegertunet har planer om å bygge ut.
Redaksjonen
23 November 2007 - 17:46

Jegertunet i Søndeled utenfor Risør har fått ny daglig leder, Connie Gustafsson. Han er utdannet kokk og har nye tanker om meny og kjøkken. 
 
Ti etasjer
I dag kan hotellet tilby to suiter og åtte dobbeltrom, dessuten feriehus.
 
Totalt er kapasiteten 60 senger. Hotellet kan ha kurs og konferanser for 25 personer, mens det er mulig å servere 80 gjester.
 
Men nå er det altså planer om å utvide. Anlegget kan vokse med hele 15 000 kvadratmeter.
 
50 nye rom
Planen innebærer blant annet 50 nye hotellrom, 90 hytter/leiligheter og et bygg i ti etasjer med restaurant og svømmebasseng på toppen. Den øverste og den nederste nederste etasjen skal være allment tilgjengelige, og skal fungere som lobby, bar og restaurant, skriver hotellmagasinet.no.
 
Mye vilt
På kjøkken er det mye vilt. Slik skal det også bli i fremtiden.
 
- Vi serverer vilt, slår Connie fast.
 
26-åringen har blant annet jobbet som kokk på Grand Hotell i Oslo og Aquavit i New York. Han har dessuten vært kjøkkensjef hos Lambs restaurant i London og hos Storlien høyfjellshotell i Sverige. I tillegg har han reist som matstuderende kokk til Reykjavik, Paris og Milano.
 
- Her går det i hjort, reinsdyr og elg. Men vi serverer oksefilet, såklart, for gjestene vil ha det, sier Gustafsson.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du Brandy Alexander - drink og dessert i samme glass
Ukens drink

Slik lager du Brandy Alexander - drink og dessert i samme glass

Kremete og fyldig, søt og krydret - dette er en farlig god klassiker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne supersaftige kaken har bare smaker alle liker
Ukens kake
Sjokoladekake med pærer og kanel

Denne supersaftige kaken har bare smaker alle liker

Sjokolade og kanelkrydrete pærer er en veldig god kombinasjon som blir ekstra vellykket i form av denne kaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour
+

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour

28 år gamle Eleonore Latour har startet jobben med å leve opp til en snart 300 års familietradisjon i Burgund.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter på fårikål

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene

Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du Brandy Alexander - drink og dessert i samme glass
Ukens drink

Slik lager du Brandy Alexander - drink og dessert i samme glass

Kremete og fyldig, søt og krydret - dette er en farlig god klassiker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne supersaftige kaken har bare smaker alle liker
Ukens kake
Sjokoladekake med pærer og kanel

Denne supersaftige kaken har bare smaker alle liker

Sjokolade og kanelkrydrete pærer er en veldig god kombinasjon som blir ekstra vellykket i form av denne kaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Strålende californiske Rhône-old-school-viner
+
Godbiter i pollisten

Strålende californiske Rhône-old-school-viner

Modellen er det beste fra Châteauneuf-du-Pape, men uten den høye alkoholen. Viner som dessuten representerer nyere californisk vinhistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Selv om budsjettet er 179,90, får du knallgod vin
+
Ukens vin

Selv om budsjettet er 179,90, får du knallgod vin

Utrolig nok, i et marked hvor prisene har økt betydelig, er det mulig å finne veldig seriøs vin i dette prissjiktet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Unik sjanse for elskere av Chianti Classico: Nyt 8 flotte viner
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 06. oktober

Unik sjanse for elskere av Chianti Classico: Nyt 8 flotte viner

Smak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour
+

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour

28 år gamle Eleonore Latour har startet jobben med å leve opp til en snart 300 års familietradisjon i Burgund.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her