Kan bli permittert

Fast ansatte ved Arendal Herregård på Tromøya blir trolig permittert.
Redaksjonen
24 September 2008 - 17:00

Samtidig er det aktuelt å gjøre endringer på Poppe bar og restaurant i Arendal sentrum. Årsaken til permitteringen er mindre etterspørsel i vinterhalvåret.
 
- Vi vil tilpasse bemanningen etter etterspørselen på vintertid, sier daglig leder Tom Solberg ved Sørlandet Resort AS.
 
Solberg sier at Arendal Herregård er langt mer populært på sommeren, sammenlignet med vinterstid.
 
Skjer gradvis
- Vi jobber med å legge en kabal, og dette kommer til å skje gradvis. Det vil ikke være forsvarlig å ha full bemanning på vinteren. Ekstrahjelper vil få mindre å gjøre, samt at vi vurdere å permittere noen faste ansatte i perioder. Om sommeren er det stort sett fullbooket, mens enkelte dager på vinteren er det ingen bestillinger, sier Solberg.
 
Det kan også bli aktuelt å stenge herregården i perioder på vinteren, hvis etterspørselen er lav.
 
Henviser videre
- Hvis enkeltpersoner bestiller overnatting en natt, og vi kun har den bestillingen, kan det være vi henviser vedkommende til Arendal Maritime hotell, sier Solberg.
 
Handler det derimot om større grupper og firmaer er disse velkomne om vineren. 
 
- Vi tilpasser driften etter etterspørselen, sier Solberg.
 
Legger om
Når det gjelder 2. etasje i Poppe bar og restaurant, hvor det nå serveres gourmetmat, blir det endringer.
 
- Dessverre viser det seg at konseptet ikke appellerer til arendalspublikummet, og da bør vi tilpasse det, sier Solberg til agderposten.no.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv en eksotisk vri på gulrotkaken
Ukens kake

Prøv en eksotisk vri på gulrotkaken

Denne gulrotkaken har fått smak av likøren laget av den sørafrikanske frukten marula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her