Karin Innerå ble Arktisk Kokk 2002

Karin Innerå fra restauranten Du Verden i Svolvær er kåret til Arktisk Kokk 2002. Hun var ferdig med læretiden i vår, men i konkurransen hamlet hun opp med seks erfarne kjøkkensjefer fra Nord-Norge.

Karin Innerå er fra Andørja. Hun har gått læretiden på Royal Hotell i Svolvær, og har de siste månedene arbeidet som kokk på restauranten Du Verden. Restauranten drives av Roy Magne Berglund som er på det norske kokkelandslaget. Nå flytter Karin Innerå til London der hun har fått jobb på en av Londons bedre restauranter.
 
Deltakerne fikk i oppgave å lage retter hvor følgende råvarer var stilt til disposisjon: Forrett; blåskjell og camchatica krabbe, hovedrett; reinsdyrrygg og dessert; multer og krøkebær.
 
Det er prosjektet Arktisk Meny og Nord-Norsk Storhusholdningsmesse som er arrangør av konkurransen som i år ble arrangert i samarbeid med Kokkenes Mesterlaug, Bodø og Omegn. Konkurransen ble arrangert i forbindelse med Nord-Norsk Storhusholdningsmesse og Arena Nord som ble arrangert i Bodø denne uken.
 
- Gjennom denne årlige begivenheten gir vi nordnorske kokker en unik mulighet til å hevde seg på konkurransearenaen og det gir også muligheter for deltakelse i andre konkurranser og kanskje deltakelse på kokkelandslaget. Dette bør bringe nordnorsk kokekunst enda et skritt videre, sier Geir Solheim i Nord-Norsk Storhusholdningsmesse og Anne Grete Johansen i Arktisk Meny.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen