Kiwi Fizz

Kiwi er en velegnet ingrediens i friske drinker. Dessuten har du jo godt av litt frukt i ny og ne. Nå som høsten sakte men sikkert legger sine kjølige kvelder over oss kan kjøttefulle drinker være akkurat det du trenger som helgens styrkedråper.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Kiwi Fizz

Fremgangsmåte

Knus kiwien i et shaker glass. Shake alle ingrediensene med is og hell i et longdrink-glass uten å sile. Topp med sodavann og rør godt med en skje.

En Gin Fizz er et meget godt utgangspunkt for å være kreativ. Nesten alle frukter passer i denne drinken, som har en perfekt balanse mellom surt og søtt. Kiwi er de flestes favoritt, men se opp for frøene som lett fester seg i tennene...! Prøv også med bringebær eller blåbær!!

Glass: Kosta Boda Line drinkglass fungerer svært godt til denne drinken.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen