Kjendistrygt hotell

Eidsbugarden i Jotunheimen er pusset opp for flere millioner kroner. Her kan kjendiser fra hele verden nyte en hotellferie i fred og ro.

Det er nemlig ett av forretningsområdene for det tradisjonsrike hotellet. Eieren, Kai Larsen, er klar til å ta imot kjendiser på hemmelig, skjermet ferie, to mil fra nærmeste bilvei.
 
Han mener det er et stort marked for denne typen. Ved å fly superstjerner og barna deres inn til Eidsbugarden kan de feriere langt fra alt og alle som plager eller truer kjendisenes liv.
 
I helikopter
- Vi har hatt et slikt besøk her allerede. En kjendis, som mange ville kalle ham, var her inne med helikopter for å se på stedet, sier Larsen. 
 
Utover vinteren venter han flere slike besøk av godt kjente mennesker som vil feriere trygt og diskret midt inne i fjellheimen.
 
Livvakter
Larsen mener kjendisene velger Eidsbugarden nettopp fordi det er et rolig sted uten bilvei, det er verken TV eller Internett på hotellet. Men hotellet er pusset opp for store summer de siste to årene, og fremstår som et absolutt representativt sted, selv for superkjendiser.
 
- Dessuten har vi en fantastisk natur rundt oss her. Dette er kanskje Norge mest unike hotellbeliggenhet, sier Larsen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen