Kjøp brukt til under halv pris

Det er ideen bak portalen Bruktutstyr.no som formidler "pent brukt" til serveringsbransjen.
Redaksjonen
28 Mai 2010 - 15:00

Når du skal starte opp for deg selv eller fornye utstyret ditt, er det alltid viktig å få best mulig pris på det du kjøper. Men det mange ikke vet eller glemmer er at det finnes brukt utstyr som er betydelig billigere enn å kjøpe nytt.

Etter bare en måneds drift av portalen kan du på Bruktutstyr.no i dag enkelt finne nesten alt utstyr man trenger til å starte for eksempel en kaffebar eller en liten kafé. Mange av disse produktene er så godt som nye fordi det er demo, utstillingsmodeller eller rett og slett er lite brukt av forrige eier.

Det er helt sikkert mange som tenker "jeg har veldig lyst til å starte for meg selv, men det er altfor mye penger i inngangsum". Dette kan portalen hjelpe til med og i tillegg til at det er lønnsomt er det også miljøvennlig å handle brukt.

- Et av målene våre i tillegg til å gjøre bransjen mer miljøvennlig er å gjøre det mulig for nyetablerte bedrifter å komme i gang for en rimelig penge. Mange bedrifter som sliter med økonomien etter kort tid, gjør dette fordi de bærer med seg høye kostnader fra oppstarten, sier Øyvind Selboe, daglig leder i Bruktutstyr.no.

På portalen kan du nå finne en liste over brukte produkter som sammenlignes med anslått nypris, alle disse produktene ligger til salgs på portalen i dag. Denne viser at det faktisk er mulig å spare veldig mye penger på å handle brukt istedenfor nytt utstyr. Sjekk hva du sparer her: www.bruktutstyr.no.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris
+
Ukens vin

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris

Denne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august
+
Tester

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august

Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Har du plukket sopp og tyttebær, må du lage denne gryteretten
Dagens rett

Har du plukket sopp og tyttebær, må du lage denne gryteretten

Med så mye deilig sopp og tyttebær i skogen tjuvstarter vi høstsesongen og serverer en viltgryte med en vri.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

I dag lager vi grillspyd av kveite og reker
Dagens rett

I dag lager vi grillspyd av kveite og reker

Grilling er moro når det varieres, og her kommer en litt uvanlig men spenstig kombinasjon av kveite, bacon, agurk og reker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris
+
Ukens vin

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris

Denne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august
+
Tester

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august

Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Pinot noir-perler med kjendissignatur
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir-perler med kjendissignatur

At disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk
+
Ukens vin

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk

Det er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En pastarett som dette går alltid hjem
Dagens rett

En pastarett som dette går alltid hjem

Kombinasjonen av pasta, chorizo og cherrytomater er kanskje kjent, men rosenkål har du muligens ikke prøvd til pasta. Oppskriften har du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har du plukket sopp og tyttebær, må du lage denne gryteretten
Dagens rett

Har du plukket sopp og tyttebær, må du lage denne gryteretten

Med så mye deilig sopp og tyttebær i skogen tjuvstarter vi høstsesongen og serverer en viltgryte med en vri.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her