Kjøp brukt til under halv pris

Det er ideen bak portalen Bruktutstyr.no som formidler "pent brukt" til serveringsbransjen.

Når du skal starte opp for deg selv eller fornye utstyret ditt, er det alltid viktig å få best mulig pris på det du kjøper. Men det mange ikke vet eller glemmer er at det finnes brukt utstyr som er betydelig billigere enn å kjøpe nytt.

Etter bare en måneds drift av portalen kan du på Bruktutstyr.no i dag enkelt finne nesten alt utstyr man trenger til å starte for eksempel en kaffebar eller en liten kafé. Mange av disse produktene er så godt som nye fordi det er demo, utstillingsmodeller eller rett og slett er lite brukt av forrige eier.

Det er helt sikkert mange som tenker "jeg har veldig lyst til å starte for meg selv, men det er altfor mye penger i inngangsum". Dette kan portalen hjelpe til med og i tillegg til at det er lønnsomt er det også miljøvennlig å handle brukt.

- Et av målene våre i tillegg til å gjøre bransjen mer miljøvennlig er å gjøre det mulig for nyetablerte bedrifter å komme i gang for en rimelig penge. Mange bedrifter som sliter med økonomien etter kort tid, gjør dette fordi de bærer med seg høye kostnader fra oppstarten, sier Øyvind Selboe, daglig leder i Bruktutstyr.no.

På portalen kan du nå finne en liste over brukte produkter som sammenlignes med anslått nypris, alle disse produktene ligger til salgs på portalen i dag. Denne viser at det faktisk er mulig å spare veldig mye penger på å handle brukt istedenfor nytt utstyr. Sjekk hva du sparer her: www.bruktutstyr.no .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen