Klager og skjenker videre

ISS ved Color Line Stadion er pålagt skjenkestopp, men har påklaget vedtaket.
Redaksjonen
05 Mai 2009 - 17:00

Det er tidligere gjort vedtak om inndragning av skjenkebevillingen til ISS på VIP-avdelingen på Color Line Stadion på grunn av overtredelse av alkohollovens bestemmelser.
 
Vedtaket om skjenkestopp i 14 dager ble innklaget av ISS. Men rådmannen var urokkelig.
 
Ny klage
Deretter har ISS nå klaget på nytt.
 
Siste klagen går på at det var representanten Knut Fylling fra Fremskrittspartiet som i Velferdskomiteen fremmet forslag om inndragning av bevillingen i 14 dager.
 
ISS stiller spørsmål vedrørende hans habilitet i saken, siden han jobber hos en konkurrerende bedrift i restaurantbransjen.
 
Det er tidligere gjort vedtak om inndragning av skjenkebevillingen til ISS på VIP-avdelingen på Color Line Stadion på grunn av overtredelse av alkohollovens bestemmelser.

14 dager
Vedtaket om skjenkestopp i 14 dager ble innklaget av ISS. Men rådmannen var urokkelig.

Deretter har ISS nå klaget på nytt.

Siste klagen går på at det var representanten Knut Fylling fra Fremskrittspartiet som i Velferdskomiteen fremmet forslag om inndragning av bevillingen i 14 dager.

ISS stiller spørsmål vedrørende hans habilitet i saken, siden han jobber hos en konkurrerende bedrift i restaurantbransjen.

Advarsel
Rådmannen hadde kun innstilt på skriftlig advarsel.

ISS viser og til representanten Sindre Nakkens tilleggsforslag om å få definert uttrykket «grove overtredelser» i forbindelse med overtredelse av alkoholloven.

 ISS peker på at ved tidligere besøk av skjenkekontrollen har de ikke fått merknader, og at de hadde forventet en advarsel i tråd med retningslinjene, ikke inndragning.

- Vi anket innen fristen, og har ikke fått svar på brevet vi har sendt Ålesund kommune. Men vi har vært i muntlig kontakt med kommunen. Vi skjenker alkohol til saken blir tatt opp på nytt, sier Ruth Marit Pettersen, daglig leder ved ISS, Color Line Stadion.Rådmannen hadde kun innstilt på skriftlig advarsel.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her