Klar til å nytes

Om du ikke bryr deg om verken Valentinsdagen eller morsdagen, så smaker det alltid godt med rosa bobler i glasset.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Lanson Rosé Label, Brut Rosé (6407) er et sikkert valg. Spesielt siden den alltid står der i polhylla og frister med sin rosa etikett. Og nå er den også ikledd en rosa "strømpe" og behøver ikke en gang pakkes inn. Om du synes det er pinlig å kjøpe en vin med så "femi" innpakning, så ikke fortvil, det er innholdet som teller, og det er virkelig godt.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Ungdommelig
Den tilhører imidlertid ikke de komplekse vellagrete rosé-champagnene, heller den friske stilen som strutter av ungdommelig rød bærfrukt.

Upretensiøs, men likevel seriøs nok til å fungere som et godt følge til forretter med så vel røykt eller gravet laks som kongekrabbe eller også hummer med lett spicy touch.

Rimelig alternativ
Ikke alle er så heldige å ha et fullsortimentspol i nærheten, for det er bare der denne roséen er fast lagervare. Må du ta til takke med et polutsalg med glisne hyller for boblevin, er det dårlig med de rosa ekte sakene.

Men denne franske musserende som finnes i svært mange butikker, er ikke bare et virkelig godt alternativ, den er også svært rimelig. Comte de Ninot Crémant de Bourgogne Rosé Brut (80204) er både småelegant og med et fint lagringspreg samtidig som den har god friskhet. En forfriskende skummende skål for kjærligheten.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Lanson Rose Label Brut

Produsent:
Lanson
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Champagne
Pris:
529,90 kr
Varenummer:
640701
88 Poeng
Les smaksnotatene »

Comte de Ninot Crémant de Bourgogne Rosé Brut

Produsent:
Le Comte de Ninot
Utvalg:
Basisutvalg, kategori 3
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Bourgogne
Pris:
129,90 kr
Varenummer:
80204
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen