Knallkjøp i rosa

Denne vinen er et av sommerens beste kjøp i den rosa kategorien.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Det som gjør søritalienske Librandi Cirò Rosato 2013 (49122) til en slik perle er ikke bare prisen, men først og fremst dens usedvanlig flotte kjøttfulle frukt. Særlig er kirsebærpreget fremtredende. Og den gode syren sørger for stor nok friskhet til å møte den fyldige frukten.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Lukker du øynene og lukter på vinen, er du usikker på om det er en rosé eller rødvin du har i glasset. Men det avsløres når du smaker på den, for rødvinens tøffere tanniner har denne roséen naturlig nok ikke.

Alternativ til rødvin
Likevel gjør den like god nytte i situasjoner hvor en rødvin er ønsket samtidig som den har friskheten og de gode egenskapene i nedkjølt tilstand som vi søker i en rosévin.

En deilig rosé for så vel terrassekos, piknik , grillfester , hageparties , ja stort sett alt som er hyggelig å gjøre i den lyseste tiden av året.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen. Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Librandi Cirò Rosato 2015

Produsent:
Librandi
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Calabria
Pris:
156,40 kr
Varenummer:
4912201
88 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen