Knalluke i Stavanger

Oljemessen ONS sørger for at restauranter i Stavanger får en knalluke.

Kjøkkensjefen på Hall Toll, Danièl Rougè Madsen, starter dagen halv ni om morgenen med 800 kamskjell, 750 kilo med grønnsaker og et halvt tonn kjøtt.
 
Dessuten har han sydd inn 600 meter med parmafett gjennom 200 meter indrefilet av okse for å tilføre mer smak i kjøttet.
 
800 000
Oljefirmaene legger beslag på bordene i Stavangers beste restauranter under ONS.
 
Hall Toll regner med å omsette for 800 000 kroner om dagen, og har to bordsetninger samt egne ONS-menyer for å klare pågangen fra oljefolket.
 
De forventer til sammen 1 000 gjester på de tre ONS-dagene.
 
- Vi har kanskje noen ledige bord i den første bordsetningen klokken halv seks. Men flesteparten er utsolgt, sier daglig leder Knut Espen Misje.
 
Lengre åpning
Hall Toll baserer seg på et bar og restaurantkonsept, og utnytter beliggenheten i Strandkaien der ONS-festivalen foregår.
 
- Vi har utvidet åpningstidene i baren til klokken tre for å gi deltakerne et sted de kan være, sier Misje.
 
Eksklusive
Bevaremegvel har plass til 250 gjester og alle bordene er utsolgt frem til fredag.
 
- Det er fullbooket denne uken. Det er hektisk og gøy når det står på, sier daglig leder Laila Hansen.
 
Teltservering
Den italienske restauranten Allegro har utvidet restauranten til selskapslokaler i andre etasje og i tillegg rigget opp et stort telt utenfor restauranten for å takle pågangen.
 
- Vi forventer 140 forretningsfolk per dag og disker opp en 6-retters ONS-meny, sier daglig leder Harriet Hagen-Bjelancic til aftenbladet.no.
 
Gode tider 
- Når ONS er i Stavanger, er det bra for byen og utelivsbransjen, sier daglig leder i Tango Bar & Kjøkken, Aslak Dalehaug.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen