Knekkebrød med fruktsmak

Wasabröd, verdens største fabrikant av knekkebrød, øker sitt sortiment med et fruktig tilskudd. Det nye smakfulle knekkebrødet passer like bra på frokostbordet med vanlig pålegg eller som biter i yoghurten. Utover dagen kan den også være et sunt og godt m
Redaksjonen
10 Mai 2004 - 13:28

Wasa Frukost Frukt er en helt ny type knekkebrød som er smakssatt med fruktjuicer som er naturlige og kommer fra eple, appelsin og aprikos. Brødet er luftig og sprøtt, bestrødd med solbærflak på toppen. Solbærflakene gir sammen med frukten en frisk smak av både søtt og syrlig. Dette er noe helt nytt på det norske markedet.

Fiberrikt og lite fett
Det nye brødet har lavt fettinnhold og er laget av naturlige ingredienser uten kjemiske tilsetningsstoffer. Det er et fiberrikt og nyttig alternativ på frokostbordet som kompletterer både hardt og mykt brød. Wasa Frukost Frukt inneholder alle fire kornsorter og er delvis bakt med fullkornsmel.

- Wasabröd arbeider stadig med nye og helsemessige produkter som passer til mat- og livsstil trendene. I Norge har mange lagt om sine matvaner og har startet en sunnere livsstil. Knekkebrødmarkedet har økt med ca 12 % siste år (Kilde: AC Nielsen) og har sin plass på det norske bord. Det er derfor viktig å utvikle nye og spennende smaksopplevelser som kan inspirere til variert kost. Frukost Frukt er en helt ny type brød som bidrar til balansert kost. Egentlig er det bare fantasien som setter grenser for hvordan man kan eksperimentere med gode pålegg, sier Heidi Stuvik i Ideal Wasa.

Til tross for at navnet antyder frokost, passer knekkebrødet like bra til andre måltider. Det kan spises med fersk frukt og en kremet ost eller smaksatt kesam. En Wasa Frukost Frukt skive inneholder 50 kalorier.

Produktet selges i 250 grams pakning og vil koste omlag 20 kroner i butikk.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her