Knekkebrød med fruktsmak

Wasabröd, verdens største fabrikant av knekkebrød, øker sitt sortiment med et fruktig tilskudd. Det nye smakfulle knekkebrødet passer like bra på frokostbordet med vanlig pålegg eller som biter i yoghurten. Utover dagen kan den også være et sunt og godt mellommåltid.

Wasa Frukost Frukt er en helt ny type knekkebrød som er smakssatt med fruktjuicer som er naturlige og kommer fra eple, appelsin og aprikos. Brødet er luftig og sprøtt, bestrødd med solbærflak på toppen. Solbærflakene gir sammen med frukten en frisk smak av både søtt og syrlig. Dette er noe helt nytt på det norske markedet.

Fiberrikt og lite fett
Det nye brødet har lavt fettinnhold og er laget av naturlige ingredienser uten kjemiske tilsetningsstoffer. Det er et fiberrikt og nyttig alternativ på frokostbordet som kompletterer både hardt og mykt brød. Wasa Frukost Frukt inneholder alle fire kornsorter og er delvis bakt med fullkornsmel.

- Wasabröd arbeider stadig med nye og helsemessige produkter som passer til mat- og livsstil trendene. I Norge har mange lagt om sine matvaner og har startet en sunnere livsstil. Knekkebrødmarkedet har økt med ca 12 % siste år (Kilde: AC Nielsen) og har sin plass på det norske bord. Det er derfor viktig å utvikle nye og spennende smaksopplevelser som kan inspirere til variert kost. Frukost Frukt er en helt ny type brød som bidrar til balansert kost. Egentlig er det bare fantasien som setter grenser for hvordan man kan eksperimentere med gode pålegg, sier Heidi Stuvik i Ideal Wasa.

Til tross for at navnet antyder frokost, passer knekkebrødet like bra til andre måltider. Det kan spises med fersk frukt og en kremet ost eller smaksatt kesam. En Wasa Frukost Frukt skive inneholder 50 kalorier.

Produktet selges i 250 grams pakning og vil koste omlag 20 kroner i butikk.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen