Konkurrerer om Norges beste tapas

Landets beste tapaskokk skal kåres for første gang.
21 Mars 2011 - 13:18

Restau-Concept, som eier tapaskjeden San Leandro Tapas, arrangerer konkurransen i samarbeid med den spanske ambassaden og Tourspain (det spanske turistkontoret).

San Leandro Tapas ønsker å gi unge norske kokker og lærlinger en sjanse til å tolke sin forståelse av den spanske tapaskulturen. Samtidig får deltakerne muligheten til å samarbeide med anerkjente kokker som Tom Victor Gausdal og Paco Roncero, heter det i en pressemelding.

Målet med konkurransen er å forene det beste av spansk og norsk kultur ved å skape smakfulle og innovative tapas.

I juryen sitter den spanske ambassadøren i Norge, Santiago Salas Collantes , og flere av de fremste matekspertene i Spania og Norge: Mesterkokk Paco Roncero fra «La Terraza del Casino» i Madrid (to Michelin-stjerner), mesterkokk Tom Victor Gausdal , sjefredaktør Cecilie Louise  Berg i Maison Mat & Vin,  sjefredaktør Aase Jacobsen i Apéritif og kjøkkensjef ved San Leandro Tapas, Daniel Martín Sánchez.

Vinneren av konkurransen kan blant annet glede seg til å gjeste en av Spanias beste restauranter i en måned med fly- og hotellutgifter dekket. I tillegg får vinneren 1000 Euro.

Konkurransen finner sted onsdag 6. april 2011 og starter kl 12 på San Leandro Tapas restaurant i Sporveisgata på Majorstuen i Oslo.

Publikum kan melde seg på innen 4. april til Bettina Wintermark, telefon  92 40 04 43.
For mer informasjon om konkurransen: http://www.sanleandrotapas.com/tapascontest.html
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her