Konkurrerer om Norges beste tapas

Landets beste tapaskokk skal kåres for første gang.

Restau-Concept, som eier tapaskjeden San Leandro Tapas, arrangerer konkurransen i samarbeid med den spanske ambassaden og Tourspain (det spanske turistkontoret).

San Leandro Tapas ønsker å gi unge norske kokker og lærlinger en sjanse til å tolke sin forståelse av den spanske tapaskulturen. Samtidig får deltakerne muligheten til å samarbeide med anerkjente kokker som Tom Victor Gausdal og Paco Roncero, heter det i en pressemelding.

Målet med konkurransen er å forene det beste av spansk og norsk kultur ved å skape smakfulle og innovative tapas.

I juryen sitter den spanske ambassadøren i Norge, Santiago Salas Collantes , og flere av de fremste matekspertene i Spania og Norge: Mesterkokk Paco Roncero fra «La Terraza del Casino» i Madrid (to Michelin-stjerner), mesterkokk Tom Victor Gausdal , sjefredaktør Cecilie Louise  Berg i Maison Mat & Vin,  sjefredaktør Aase Jacobsen i Apéritif og kjøkkensjef ved San Leandro Tapas, Daniel Martín Sánchez.

Vinneren av konkurransen kan blant annet glede seg til å gjeste en av Spanias beste restauranter i en måned med fly- og hotellutgifter dekket. I tillegg får vinneren 1000 Euro.

Konkurransen finner sted onsdag 6. april 2011 og starter kl 12 på San Leandro Tapas restaurant i Sporveisgata på Majorstuen i Oslo.

Publikum kan melde seg på innen 4. april til Bettina Wintermark, telefon  92 40 04 43.
For mer informasjon om konkurransen: http://www.sanleandrotapas.com/tapascontest.html

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen