Konkurrerer om Norges beste tapas

Landets beste tapaskokk skal kåres for første gang.
21 Mars 2011 - 12:18

Restau-Concept, som eier tapaskjeden San Leandro Tapas, arrangerer konkurransen i samarbeid med den spanske ambassaden og Tourspain (det spanske turistkontoret).

San Leandro Tapas ønsker å gi unge norske kokker og lærlinger en sjanse til å tolke sin forståelse av den spanske tapaskulturen. Samtidig får deltakerne muligheten til å samarbeide med anerkjente kokker som Tom Victor Gausdal og Paco Roncero, heter det i en pressemelding.

Målet med konkurransen er å forene det beste av spansk og norsk kultur ved å skape smakfulle og innovative tapas.

I juryen sitter den spanske ambassadøren i Norge, Santiago Salas Collantes , og flere av de fremste matekspertene i Spania og Norge: Mesterkokk Paco Roncero fra «La Terraza del Casino» i Madrid (to Michelin-stjerner), mesterkokk Tom Victor Gausdal , sjefredaktør Cecilie Louise  Berg i Maison Mat & Vin,  sjefredaktør Aase Jacobsen i Apéritif og kjøkkensjef ved San Leandro Tapas, Daniel Martín Sánchez.

Vinneren av konkurransen kan blant annet glede seg til å gjeste en av Spanias beste restauranter i en måned med fly- og hotellutgifter dekket. I tillegg får vinneren 1000 Euro.

Konkurransen finner sted onsdag 6. april 2011 og starter kl 12 på San Leandro Tapas restaurant i Sporveisgata på Majorstuen i Oslo.

Publikum kan melde seg på innen 4. april til Bettina Wintermark, telefon  92 40 04 43.
For mer informasjon om konkurransen: http://www.sanleandrotapas.com/tapascontest.html
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her