Kreta og Dolce Vita blir Costa´s

Hotelldriver ved Hotell Greven i Larvik, Anis Reslan, slår sammen Kreta og Dolce Vita.
Redaksjonen
27 August 2008 - 12:00

Han er inspirert av forvandlingen i byen. Nå skal han gjøre sitt for at byen skal bli mer attraktiv.
 
- Vi må bli med på bølgen av alt som skjer i Larvik, sier han.
 
Han har drevet den italienske restauranten Dolce Vita og den greske Kreta i mange år. Men nå er han i ferd med å tømme hele lokalet for møbler og interiør. 1. september stenger han restauranten helt, for å så åpne igjen 24. september. Navnet på den nye restauranten er Costa´s.
 
Samme konsept
- Vi skal beholde det samme konseptet, men med noen forandringer på menyen. Innvendig blir det total fornyelse, vi gjør om på alt og får inn helt nytt interiør. Dessuten skal kjøkkenet være åpent, så folk har mulighet til å se kokken flambere. Det er litt av sjarmen, sier Reslan til Østlandsposten.
 
Det er Reslan selv som er kokken.
 
Mer kontakt
- Folk har ikke sett meg så mye, jeg har stått mye på kjøkkenet. Jeg gleder meg til å få mer kontakt med gjestene, sier kokken.
 
Han melder om en stor oppgang den siste tiden både på hotellet og i restauranten, og han understreker at fornyelsen ikke skyldes dårlig besøk.
 
- Nei, både hotellet og restaurantene har gått veldig bra, men det er nødvendig å tilby gjestene våre noe mer, sier Reslan.
 
Ny bar
Før jul skal han også åpne en ny bar i tilknytning til hotellet.
 
- Vi har tomme lokaler som skal innredes til en fin bar, slik at gjestene våre kan kombinere restaurantbesøk med muligheten til å samles før og etter middag. Dette blir ikke kun for hotellets gjester, sier Reslan, som håper at den nye baren og restauranten hans også faller i smak hos larvikinger.
 
- Tanken er en bar for voksne mennesker, en bar med stort utvalg av drikke og god musikk, sier Reslan.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bruk hele kyllingen, del 1: Ramen er billig luksus som gir deg alt utenom vinen, den matchen fikser du selv
+
Klubb
Ukens kombo - unike mat- og vinkombinasjoner

Bruk hele kyllingen, del 1: Ramen er billig luksus som gir deg alt utenom vinen, den matchen fikser du selv

Mitt favorittmåltid hjemme for tredje år på rad er ramen og en amerikansk chardonnay i kjølig stil. Det er sunt og næringsrikt, og denne vinen gir den siste lille magien for at dette skal bli full pott på hyggeskalaen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fish and chips kan også være festmat
Dagens rett
Fish and chips med steinbit

Fish and chips kan også være festmat

Denne fiskeretten kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små, og oppskriften er ikke vanskelig å følge heller.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi middagen et litt eksotisk preg i dag
Dagens rett
Couscous Marrakesh

Gi middagen et litt eksotisk preg i dag

Couscous er lettvint så det holder. I denne oppskriften er det bare kjøttsausen som trenger litt mer tid. Men det lønner seg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Er du allerede negroni-fan, vil du få en ny favoritt med denne
Ukens drink
Boulevardier drinkoppskrift

Er du allerede negroni-fan, vil du få en ny favoritt med denne

For her er det bourbon som overtar for gin og dermed gir drinken ekstra smaksfylde.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bruk hele kyllingen, del 1: Ramen er billig luksus som gir deg alt utenom vinen, den matchen fikser du selv
+
Klubb
Ukens kombo - unike mat- og vinkombinasjoner

Bruk hele kyllingen, del 1: Ramen er billig luksus som gir deg alt utenom vinen, den matchen fikser du selv

Mitt favorittmåltid hjemme for tredje år på rad er ramen og en amerikansk chardonnay i kjølig stil. Det er sunt og næringsrikt, og denne vinen gir den siste lille magien for at dette skal bli full pott på hyggeskalaen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fish and chips kan også være festmat
Dagens rett
Fish and chips med steinbit

Fish and chips kan også være festmat

Denne fiskeretten kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små, og oppskriften er ikke vanskelig å følge heller.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik lager du en smaksrik fiskemiddag på et kvarter
Dagens rett
Hurtigmarinert ovnsbakt laks med couscoussalat

Slik lager du en smaksrik fiskemiddag på et kvarter

Ok, de femten minuttene er ikke iberegnet oppvarmingen av ovnen. Men uansett er denne oppskriften kjapp som få. Og riktig så velsmakende.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

En førjulsaften du sent vil glemme med italiensk musserende i verdensklasse
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 6. desember i Oslo

En førjulsaften du sent vil glemme med italiensk musserende i verdensklasse

Årets største feiring står for dør og vi ringer den inn med 8 storslåtte viner fra det spektakulære, prestisjetunge musserendehuset Bellavista. Dette er boblene som både kan måle seg med, og faktisk også overgå, "ekte champagne".

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ferske egg må til for å lage perfekt omelett
Dagens rett
Italiensk omelett med spinat og parmesan

Ferske egg må til for å lage perfekt omelett

Egg og parmesan går veldig godt sammen i en omelett. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi middagen et litt eksotisk preg i dag
Dagens rett
Couscous Marrakesh

Gi middagen et litt eksotisk preg i dag

Couscous er lettvint så det holder. I denne oppskriften er det bare kjøttsausen som trenger litt mer tid. Men det lønner seg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her