Kursplan Arbeidsartikkel 2

Bli med på våre mat- og vinkurs - eller overrask dine venner med en flott gave! Kursplanen for høsten 2008 finner du her.
Redaksjonen
18 September 2008 - 15:38

Høsten 2008 byr på en mengde spennende arrangementer for den mat- og vininteresserte.
 
Apéritif arrangerer årlig 50-60 forskjellige kurs i Oslo og oversikten er derfor under stadig oppdatering.
 
Les mer om våre gavekort og bestill på denne siden.
 
Få e-post om nye kurs
Hold deg oppdatert om alle våre kurs og arrangementer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev om kurs. Tjenesten er selvfølgelig gratis.

Høstens kursplan:
Oslo:

Uke 36

Smak Islay-whisky på sitt beste (smaking)

Uke 37

Lær å smake vin med Toralf Bølgen (smaking)

Uke 38

Smak prisbelønte viner fra Sicilia (smaking)

Uke 39

Spania på sitt beste, smak eksklusive Rioja-viner

Uke 40

Frankrike som vinland med Toralf Bølgen (smaking)

Uke 41

Stor Burgund-smaking

Uke 42

Italiensk eleganse fra Piemonte (smaking)

Uke 44

Smak noen av Spanias beste viner (smaking)

Uke 45

Opplev legendariske viner fra Libanon (smaking)

Uke 46

Stor Rhõne-smaking

Uke 47

Champagne med eleganse og karakter (smaking)

Uke 48

De beste 18- og 25-år gamle single malts (whiskysmaking)

Uke 49

De beste røde vinene med Toralf Bølgen (smaking)

Uke 50

Italiensk raffinement fra Veneto (smaking)

Påmelding og pris
All påmelding skjer via påmeldingsskjemaet i artikkelen om det enkelte kurs. Vi kan ikke ta i mot forhåndsbestillinger til kurs som ikke er publisert.
 
Vinsmakinger koster normalt kr. 395, men kan prises opptil kr. 545.
Middagsarrangementenes pris varierer etter innhold. Se våre avholdte middagsarrangementer for prisindikasjon.
Kokkekursene vil i 2008 i all hovedsak koste kr. 1650.
 

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddag som får opp appetitten
Dagens rett
Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Søndagsmiddag som får opp appetitten

Denne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Frisk velkomstdrink som alle vil like
Ukens drink

Frisk velkomstdrink som alle vil like

Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddag som får opp appetitten
Dagens rett
Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Søndagsmiddag som får opp appetitten

Denne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Frisk velkomstdrink som alle vil like
Ukens drink

Frisk velkomstdrink som alle vil like

Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her