
Kvalsund var restaurantsjef på Bagatelle da restauranten fikk sin andre Michelin-stjerne i 1993. Hun gikk i lære hos Hroar Dege og utdannet seg senere til vinkelner. De siste ti årene har hun jobbet i Arcus der hun har vært distriktssjef. Men nå går hun over til Red & White.
- Årsaken er både menneskene og vinene; kort sagt lidenskap til vin, sier hun.
Kapasitet
Jobben i Red & White blir som distriktssjef for Oslo og det sentrale østlandsområdet.
- Med en stadig voksende kundemasse trengte vi større kapasitet for kundeoppfølging, sier daglig leder Torgrim Frafjord.

- Eli er perfekt for oss med sin enorme erfaring og kunnskap om den bransjen vi betjener, og med sitt sprudlende humør glir hun rett inn i miljøet her.
Kompetanse
Kvalsund har fagbrev både som kokk og servitør, vinkelnerutdannelsen fra Gastronomisk Institutt og kjøkken- og restaurantledelse fra Norsk Hotellhøyskole.
Utvikling
- Lidenskapen for vin har bare økt, og nå ønsket jeg meg nye utfordringer, sier Eli.
- Med Red & Whites store portefølje av kvalitetsvin og kunnskapsrike medarbeidere får jeg anledning til å utvikle meg selv videre. Samtidig får jeg muligheten til å være med på å forme et spennende ungt firma i rivende utvikling.