Kvalsund til Red & White

Eli Beate Kvalsund går fra Arcus til Red & White. Hun blir distriktssjef for Oslo og det sentrale østlandsområdet.

Kvalsund var restaurantsjef på Bagatelle da restauranten fikk sin andre Michelin-stjerne i 1993. Hun gikk i lære hos Hroar Dege og utdannet seg senere til vinkelner. De siste ti årene har hun jobbet i Arcus der hun har vært distriktssjef. Men nå går hun over til Red & White.
 
- Årsaken er både menneskene og vinene; kort sagt lidenskap til vin, sier hun.
 
Kapasitet
Jobben i Red & White blir som distriktssjef for Oslo og det sentrale østlandsområdet.
 
- Med en stadig voksende kundemasse trengte vi større kapasitet for kundeoppfølging, sier daglig leder Torgrim Frafjord.
- Eli er perfekt for oss med sin enorme erfaring og kunnskap om den bransjen vi betjener, og med sitt sprudlende humør glir hun rett inn i miljøet her.
 
Kompetanse
Kvalsund har fagbrev både som kokk og servitør, vinkelnerutdannelsen fra Gastronomisk Institutt og kjøkken- og restaurantledelse fra Norsk Hotellhøyskole.
 
Utvikling
- Lidenskapen for vin har bare økt, og nå ønsket jeg meg nye utfordringer, sier Eli.
 
- Med Red & Whites store portefølje av kvalitetsvin og kunnskapsrike medarbeidere får jeg anledning til å utvikle meg selv videre. Samtidig får jeg muligheten til å være med på å forme et spennende ungt firma i rivende utvikling.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen