La Piazza lagt ned

I februar åpnet Anis Reslan det nye lunsjstedet La Piazza i de gamle lokalene til kafé Feyer i Larvik. Nå er stedet stengt.
Redaksjonen
25 Juni 2008 - 17:45

- Grunnen er at det ble for mye for oss. Vi har ikke krefter til å drive to steder, sier Anis Reslan, som også driver Hotell Greven og restauranten Dolce Vita. Nå har både han og kona merket at lange arbeidsdager kan gi både søvnproblemer og armbetennelse.
 
Synd
- Vi synes det er synd, men vi måtte gjøre en prioritering, fordi det ble for lange arbeidsdager. Vi prioriterer hotellet fordi det er veldig mye aktivitet der for tiden. Etter at vi startet La Piazza har vi fått nye avtaler på hotellet, blant annet med et firma som overnatter tre dager i uka i to år, sier Reslan.
 
Måtte slutte
Noe av bakgrunnen for at han har valgt å stenge, er at de to kokkene som var ansatt måtte slutte. I sommer skal Reslan i tenkeboksen for å finne ut hva han gjør til høsten.
 
- Enten må vi finne nytt personell og drive videre selv til høsten. Eller så selger vi konseptet til noen andre som ønsker å drive videre. Jeg har allerede vært i kontakt med tre aktører som har meldt sin interesse, sier Reslan.
 
Dersom noen skal overta håper han at de vil drive i samme ånd som han og kona har gjort.
 
Vil videreføre
Jeg har sagt at de kan drive kveldsdrift som de ønsker, men vårt konsept rundt dagdriften håper vi noen vil videreføre. Erfaringen vår er at det er godt likt. Folk liker maten, vår måte å servere på og ikke minst de flotte, lyse lokalene her, sier Reslan, som tross i stenging ser positivt på situasjonen.
 
- Det som er bra er at La Piazza ikke gikk dårlig. Tvert i mot. Det har gått veldig bra. Gjester har begynt å komme på restauranten på Greven fordi de vil støtte oss, sier Reslan til Østlandets Blad.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her