La Piazza lagt ned

I februar åpnet Anis Reslan det nye lunsjstedet La Piazza i de gamle lokalene til kafé Feyer i Larvik. Nå er stedet stengt.

- Grunnen er at det ble for mye for oss. Vi har ikke krefter til å drive to steder, sier Anis Reslan, som også driver Hotell Greven og restauranten Dolce Vita. Nå har både han og kona merket at lange arbeidsdager kan gi både søvnproblemer og armbetennelse.
 
Synd
- Vi synes det er synd, men vi måtte gjøre en prioritering, fordi det ble for lange arbeidsdager. Vi prioriterer hotellet fordi det er veldig mye aktivitet der for tiden. Etter at vi startet La Piazza har vi fått nye avtaler på hotellet, blant annet med et firma som overnatter tre dager i uka i to år, sier Reslan.
 
Måtte slutte
Noe av bakgrunnen for at han har valgt å stenge, er at de to kokkene som var ansatt måtte slutte. I sommer skal Reslan i tenkeboksen for å finne ut hva han gjør til høsten.
 
- Enten må vi finne nytt personell og drive videre selv til høsten. Eller så selger vi konseptet til noen andre som ønsker å drive videre. Jeg har allerede vært i kontakt med tre aktører som har meldt sin interesse, sier Reslan.
 
Dersom noen skal overta håper han at de vil drive i samme ånd som han og kona har gjort.
 
Vil videreføre
Jeg har sagt at de kan drive kveldsdrift som de ønsker, men vårt konsept rundt dagdriften håper vi noen vil videreføre. Erfaringen vår er at det er godt likt. Folk liker maten, vår måte å servere på og ikke minst de flotte, lyse lokalene her, sier Reslan, som tross i stenging ser positivt på situasjonen.
 
- Det som er bra er at La Piazza ikke gikk dårlig. Tvert i mot. Det har gått veldig bra. Gjester har begynt å komme på restauranten på Greven fordi de vil støtte oss, sier Reslan til Østlandets Blad.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen