Matkurs i Trondheim: Lær å lage viltretter på E.C. Dahls Pub og Kjøkken

Matkurs 19. oktober i Trondheim

Matkurs i Trondheim: Lær å lage viltretter på E.C. Dahls Pub og Kjøkken

I løpet av en ettermiddag og kveld lærer du både å lage de lekreste viltretter og ikke minst får du muligheten til å nyte dem etterpå. Dessuten kan du invitere med deg gjester. Dette unike matkurset må du få med deg.

 

I oktober er det høysesong for viltkjøtt - kanskje de mest luksuriøse råvarene du  får tak i om høsten. Og hva er vel bedre da enn å lære seg å tilberede det til perfeksjon? På E.C. Dahls Pub og Kjøkken er det duket for et svært lærerikt kurs som avsluttes med en deilig middag basert på de rettene du har vært med på å lage av ulike typer viltkjøtt. 

 

I løpet av denne kvelden lærer du å steke, grave, sylte og hvordan du setter sammen hele retter med tilbehør og saus. Det vil bli spennende og svært så sesongbaserte råvarer som består av blant annet rype, reinsdyr, sopp og multer. Kjøkkenet i andre etasje på E.C. Dahls Pub og Kjøkken har en arbeidsbenk og fullt utstyrt kjøkken. Her vil du få tilgang på topp utstyr, alle får låne et forstykke og alle er med på å lage ulike deler av maten og rettene kokken går gjennom.

Matkursene starter kl. 1200 og selve kurset varer ca. 3 timer. Deltakerne nyter en 3 retters meny etterpå med viltkjøtt. Det er fullt mulig å invitere med gjester til middagen, og alle sitter da sammen under måltidet. For gjester til middagen koster menyen kr 545. Drikke er ikke inkludert i kursprisen eller menyen, og selvfølgelig valgfritt. De har øl- eller vin-pakke til kr 445 for dem som ønsker dette til måltidet.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkte retter av vilt og imponere alle i omgangskretsen.

 

Kommende kurs

Til toppen