Lær å lage fantastiske sjokoladegg, og søtsaker og konfekt som hører påsken til

Kurs 5. april i Oslo

(Bilde: margouillatphotos)

Lær å lage fantastiske sjokoladegg, og søtsaker og konfekt som hører påsken til

På vårt påskeverksted lærer du å lage imponerende påskegodter som du dessuten kan ta med hjem. Dermed er påskestemningen sikret.

Denne påsken blir helt spesiell, i hvert fall om du deltar på vårt påskegodtekurs, for du kommer til å lære teknikker som gjør deg til en fullverdig påskekonditor.

Smaksprøver og gaver å ta med hjem

I løpet av dette kurset, og i god tid til påskesammenkomstene, lærer du å lage klassiske og spennende påskesøtsaker på en moderne måte. Du undervises i grunnleggende teknikker og metoder, og du er selv med å lage søtsakene sammen med landets beste konditorer.

Det vil bli smaksprøver underveis i kurset. Aller viktigst er kanskje at lekkerbiskene du har laget pakkes fint inn, og at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.

Få også med deg dette kurset hos Sverre Sætre konditori

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du trylle frem innbydende og fantastiske påskesøtsaker og imponere alle i omgangskretsen.

Sverre Sætre Konditori

Dette spennende matkurset blir ledet av Sverre Sætre og hans team ved Sverre Sætre konditori. Sverre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Sverre har utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag.

Se alle våre kurs her

Kommende kurs

Til toppen