Lær å lage himmelsk surdeigsbakst

Surdeigskurs i Oslo

Lær å lage himmelsk surdeigsbakst

Finnes det noe deiligere enn nybakt surdeigsbrød? På dette kurset lærer du alt du trenger å vite for å starte med surdeigsbakst.

Baker holding a sourdough bread Foto: sorendls

Surdeig blir stadig mer populært, og det er ikke uten grunn. Å spise surdeigsbrød er som å oppdage hva brød egentlig er. Bestående av kun tre ingredienser: Vann, mel og salt, er surdeig naturlig fermentert, noe som gir baksten en naturlig frisk og syrlig smak som setter et helt spesielt preg på baksten. På dette kurset lærer du alt du trenger for å lage himmelsk surdeigsbakt hjemme på din egen kjøkkenbenk.

I løpet av kurset vil du lærer du hva en surdeigskultur er. Vi gjennomgår også hva som skjer i en surdeig, og hva du bør kjenne til for å få holde liv i surdeigstarteren. Ved dette kurset får du også en innføring i søt surdeigsbakst, om bruk av overskudd av surdeigstarter og om surdeigsbakst generelt.

Dette er et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en surdeig hjem, samt en god del herlige bakverk.

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til (selvsagt), før vi dykker ned i mysteriene rundt surdeigens liv og virke.

Apéritif samarbeider med Matkurs.no om dette spennende kurset. Gjengen bak Matkurs.no har lært nordmenn å lage mat i over tjue år. Her får du god demonstreting i riktig teknikk, før du selv får kaste deg ut i det. Kursene foregår i deres egne godt egnede lokaler, med topp moderne utstyr. 

Meld deg på her


28. november kl. 12:00 - Fulltegnet
Lær å lage himmelsk surdeigsbakst
23. januar kl. 12:00
Lær å lage himmelsk surdeigsbakst
Kr 1495.00 Meld deg på
20. februar kl. 12:00
Lær å lage himmelsk surdeigsbakst
Kr 1495.00 Meld deg på
20. mars kl. 12:00
Lær å lage himmelsk surdeigsbakst
Kr 1495.00 Meld deg på

Kommende kurs

Til toppen