Ost og vin

Ost og vin med Toralf Bølgen 9. oktober i Oslo

Lær å velge riktig vin til ost

Lær å velge riktig vin til ost

En av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du skal kombinere ost og vin på beste måte.
28 Februar 2017 - 15:09

Har du hatt noen dårlige opplevelser med ost og vin? Da er du ikke alene. Etter dette kurset kommer du ikke til å gå i samme fella en gang til.

Bli en mester i å kombinere ost og vin

Denne kvelden får du smake kjente og kjære favorittoster. Til ostene får du servert et nøye utvalg av viner som passer eksepsjonelt godt til kveldens oster.

Smakingen ledes av Toralf Bølgen , en av Norges fremste vineksperter, og han lærer deg hvordan du går frem for å sette sammen vin og ost i perfekt harmoni. Dessuten hvorfor hvitvin ofte er et langt bedre valg til vin enn rødvin. Og mye mer nyttig lærdom.

Ostene du får smake denne kvelden er:

Fastost
Hvitmuggost
Chevre
Kittmodningsost
Blåmuggost

Alle ostene er levert av Oluf Lorentzen.

Til hver ost skal vi smake flere viner, for å lære hvilken vin som fungerer best og ikke minst hvorfor.

Ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Se alle våre kurs her

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Mjøderiet gir mjød til folket
+

Mjøderiet gir mjød til folket

Bak en blå lagerport finnes tønner, tanker og esker fylt med en eldgammel kulturdrikk som venter på å få spredd sitt gode rykte: Mjøderiet, det første mikrobryggeriet i Norge som satser fullt ut på mjød.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne unike is-sideren er laget for evigheten
+
Tester
Nyheter øl, sider, alkoholfritt og brennevin basis BU mars 2023

Denne unike is-sideren er laget for evigheten

Den er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

La deg friste av marsutgaven av Aperitif magasin 2023
+

La deg friste av marsutgaven av Aperitif magasin 2023

Lillehammers finie dining-restaurant, Elv, er avlagt et besøk. Vi har også vært i Tsjekkia og Slovakia, på Martinique og Santorini, hos Bartolo Mascarello og avdekket en av Italias andre hemmeligheter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du ferskt kjøtt og suppe
Dagens rett
Ferskt kjøtt og suppe

Slik lager du ferskt kjøtt og suppe

Hva smaker vel bedre på en kald vinterdag en en rykende varm kjøttsuppe?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Mjøderiet gir mjød til folket
+

Mjøderiet gir mjød til folket

Bak en blå lagerport finnes tønner, tanker og esker fylt med en eldgammel kulturdrikk som venter på å få spredd sitt gode rykte: Mjøderiet, det første mikrobryggeriet i Norge som satser fullt ut på mjød.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne unike is-sideren er laget for evigheten
+
Tester
Nyheter øl, sider, alkoholfritt og brennevin basis BU mars 2023

Denne unike is-sideren er laget for evigheten

Den er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se alt det spennende du kan bli med på fremover
Matkurs og vinkurs

Se alt det spennende du kan bli med på fremover

De neste månedene har vi planlagt mange spennende vinsmakinger og andre arrangementer du ikke vil gå glipp av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Overrask med en litt annen vri på pizzaen i kveld
Dagens rett
Laksepizza

Overrask med en litt annen vri på pizzaen i kveld

Du blir garantert overrasket over smaken på denne pizzaen som altså ikke er en pizza.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det behøver slett ikke være hverdagslig med sei på menyen
Dagens rett
Ovnsbakt sei med tomat, paprika og rødløk

Det behøver slett ikke være hverdagslig med sei på menyen

Og du behøver heller ikke ta noen luksuriøse grep for å gjøre hverdagsfisk nummer en til en fest for øye og munn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

La deg friste av marsutgaven av Aperitif magasin 2023
+

La deg friste av marsutgaven av Aperitif magasin 2023

Lillehammers finie dining-restaurant, Elv, er avlagt et besøk. Vi har også vært i Tsjekkia og Slovakia, på Martinique og Santorini, hos Bartolo Mascarello og avdekket en av Italias andre hemmeligheter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her