Smaksrike kurs for alle

Apéritifs gavekort til mat- og vinkurs er den perfekte gave
Les også
-
Bli en mester med desserter
Nå kan du lære å lage desserter lik dem som serveres på de beste restaurantene. -
Du kan bli en skikkelig mester med kjøtt hvis du blir med
Kokkene på Bølgen & Moi lærer deg alle triksene slik at kjøttrettene du lager blir som proffenes - hver eneste gang. -
Du kan lære å lage perfekte fiskeretter hvis du vil
De proffe kokkene på Bølgen & Moi lærer deg alle triksene slik at fiskerettene du serverer blir perfekte. Og du blir en helt rundt middagsbordet. -
Fabelaktig skalldyrkurs
Norges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr. -
Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen
En av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du kombinerer mat og vin på beste måte. Slik får du mer ut av dine mat- og vinopplevelser. -
Lær å lage autentisk tikka masala
Nå kan også du bli en mester med den kanskje aller mest populære retten fra det indiske kjøkken - nemlig tikka masala. -
Lær å lage de lekreste konfektene
Norges beste konditorer lærer deg alt du behøver å vite for å lage sjokolade og konfekt som proffene -
Lær å lage ekte indisk curry
Nå kan også du bli en mester med det indiske kjøkkens kanskje aller mest populære og smakfulle retter, nemlig curry. -
Lær å lage saus slik proffene gjør det
Du kan bli en mester med saus og imponere alle rundt middagsbordet! Bølgen & Moi's dyktige kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere. -
Lær å velge riktig vin til ost
En av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du skal kombinere ost og vin på beste måte. -
Lær deg å smake forskjell på vin fra ulike land og verdensdeler
Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg forskjellen på de viktigste druetypene som benyttes i vinproduksjon verden over. -
Lær om Frankrikes viner med Master of Wine, Mai Tjemsland
Franske viner slutter aldri å imponere, og stadig søker nordmenn mot disse vinene. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. -
Lær om Italias viner av Master of Wine, Mai Tjemsland
Nordmenns absolutte favorittviner kommer fra Italia. Norges fremste vinekspert, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet.
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Blåskjell er sommerdelikatesse nummer én. Her har du oppskriftene
Ikke bare oppskrifter, men også fakta og tips samt selvsagt drikkeforslag .
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Squashsuppe kan serveres varm eller kald - perfekt sommermat
Nå er sommer-squashen i butikkene og den er så søt og god at den må brukes ofte. Som i denne suppen som kan serveres varme eller kald.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Forsmak på ferien med hvitvin og rødvin fra Bosnia-Herzegovina
Vi snakker om druer du trolig ikke har hørt om, og viner du kanskje ikke har smakt før.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik velger du vin til sommerens reker
Endelig er sommeren her, og mange nyter lange, varme sommerkvelder med reker til middag, men hvilken vin passer egentlig best til reker?
Les hele sakenBlåskjell er sommerdelikatesse nummer én. Her har du oppskriftene
Ikke bare oppskrifter, men også fakta og tips samt selvsagt drikkeforslag .
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Squashsuppe kan serveres varm eller kald - perfekt sommermat
Nå er sommer-squashen i butikkene og den er så søt og god at den må brukes ofte. Som i denne suppen som kan serveres varme eller kald.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl i gryta
Mørkt øl som bayer er en veldig god ingrediens til blåskjell - og selvsagt godt å drikke til.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
En Italienskinspirert kyllinggryte smaker fortreffelig i juni
Kylling og tomat er lett mat og selv om den er varm, er det et fint alternativ som søndagsmiddag i juni.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Smak deg gjennom Chablis med ny stjerneprodusent
Romain og Damien Bouchard kommer til Norge for å fortelle om Chablis og presentere sine velrennomerte viner fra Domaine d’Enclos.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Forsmak på ferien med hvitvin og rødvin fra Bosnia-Herzegovina
Vi snakker om druer du trolig ikke har hørt om, og viner du kanskje ikke har smakt før.
Les hele saken