Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Vinsmaking i Oslo lørdager

(ti-ja)

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

COVID-19

Det er endelig blitt mulig for oss å gjennomføre vinsmakingen som skulle funnet sted på Bølgen & Moi 14. mars.  Smakingen er flyttet til lørdag 27. juni 2020. Nytt tidspunkt er kl. 13:00-14:30. OBS! Smakingen flyttet til: Forstanderskapssalen hos Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo.

Det vil være tildelte sitteplasser under dette arrangmentet. Det betyr dessverre at dere kanskje ikke får sitte i nærheten av hverandre om dere ikke har bestilt i samlet gruppe.

Velkommen til en hyggelig  og trygg vinsmaking!

Musserende vin øker stadig i popularitet hos nordmenn, men vet vi egentlig hva som skiller de mest populære stilene fra hverandre? I høst starter vi vårt nye konsept med lørdagssmakinger på Bølgen & Moi Tjuvholmen, med foredragsholder Cathinca Dege. Hun skal ta deg gjennom 6 helt forskjellige - kjente og mindre kjente musserende viner, slik at du skal finne din favoritt. 

  Foto: Rawpixel Ltd

Det er nemlig enormt stor forskjell på champagne, cava og prosecco. Ikke bare er det produsert i forskjellige land, det er også laget på forskjellige måter og med forskjellige druer. Her får man også forståelse for hvorfor prisnivået er så forskjellig. Men pris har ikke alt å si, og i løpet av denne ettermiddagen vil du lære deg å finne de beste beste vinene innen sin sjanger, til en gunstig pris. 

Cathinca Dege

Cathinca Dege er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Cathinca har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent,  vinkonsulent og foreleser vinstudentene ved Beverage Academy. Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og er også foreleser for Apéritifs Vinskole.

Kommende kurs

Til toppen