Flyttet: Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Vinsmaking i Oslo lørdager

(ti-ja)

Flyttet: Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Informasjon om smakingen 14. mars

Grunnet situasjonen rundt koronaviruset har vi foretatt av ny risikovurdering, og besluttet å flytte lørdagens arrangement til lørdag 25. april. Vår første prioritet er våre gjesters helse, og trygghet.

Vi beklager ulempene dette måtte medføre, men vi håper på forståelse slik situasjonen er nå.

Musserende vin øker stadig i popularitet hos nordmenn, men vet vi egentlig hva som skiller de mest populære stilene fra hverandre? I høst starter vi vårt nye konsept med lørdagssmakinger på Bølgen & Moi Tjuvholmen, med foredragsholder Cathinca Dege. Hun skal ta deg gjennom 6 helt forskjellige - kjente og mindre kjente musserende viner, slik at du skal finne din favoritt. 

  Foto: Rawpixel Ltd

Det er nemlig enormt stor forskjell på champagne, cava og prosecco. Ikke bare er det produsert i forskjellige land, det er også laget på forskjellige måter og med forskjellige druer. Her får man også forståelse for hvorfor prisnivået er så forskjellig. Men pris har ikke alt å si, og i løpet av denne ettermiddagen vil du lære deg å finne de beste beste vinene innen sin sjanger, til en gunstig pris. 

Cathinca Dege

Cathinca Dege er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Cathinca har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent,  vinkonsulent og foreleser vinstudentene ved Beverage Academy. Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og er også foreleser for Apéritifs Vinskole.

Deilig lunsj før smakingen eller middag etter med 15 prosent rabatt hos Bølgen & Moi. 
Når du klikker på lenken her får du opp en epostadresse. Der skriver du enten lunsj eller middag i emnefeltet og viser til at du skal på smakingen. Deretter skriver du hvor mange det gjelder og hvilken dato du kommer.

Bølgen & Moi Tjuvholmen

Kommende kurs

Til toppen