Langli til Radisson

Olav Langli blir hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.

Langli begynte i jobben 16. mars og hans første oppgave blir å ansette rundt 70 medarbeidere slik at hotellet er fullt bemannet til åpningen 1. september 2009. 
 
Hotellet ligger vegg i vegg med Værnes lufthavn og blir det første hotellet Radisson SAS-hotellet i Norge som får navnet Radisson Blu. I løpet av 2009 er planen at alle Radisson SAS hotellene i Norge skal få nye logoer på fasaden.
 
Viktig med holdning
- Den første og viktigste oppgaven blir å finne medarbeidere som har en holdning som sikrer at gjestene fra inn- og utland får en god opplevelse på internasjonalt nivå. Vår holdning og vårt servicenivå er en sterk del av hverdagen i Rezidor og Radisson Blu, sier Langli i en pressemelding.
 
Olav Langli kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør ved Radisson SAS Scandinavia Hotel i Oslo.
 
Fartstid
Før dette har han lang fartstid i The Rezidor Hotel Group. Det startet under studietiden hvor han var tilknyttet SAS Hotel Alta. Etter studiene startet Langli ved Radisson SAS Airport Hotel, Gardermoen.
 
Langli har også erfaring fra de historiske hotellene Fretheim Hotell i Flåm og Fleicher Hotell i Voss, samt fra Rica i Kirkenes.
 
- Rezidors sterke fokus på utvikling av medarbeiderne er helt unik i hotellbransjen og det er inspirerende. Spesielt er jeg begeistret for visjonen "Yes I Can!" som oppmuntrer alle medarbeiderne til initiativ og ta ansvar for å få fornøyde gjester hver eneste dag, sier Langli.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen