Langli til Radisson

Olav Langli blir hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.
Redaksjonen
19 Mars 2009 - 11:00

Langli begynte i jobben 16. mars og hans første oppgave blir å ansette rundt 70 medarbeidere slik at hotellet er fullt bemannet til åpningen 1. september 2009. 
 
Hotellet ligger vegg i vegg med Værnes lufthavn og blir det første hotellet Radisson SAS-hotellet i Norge som får navnet Radisson Blu. I løpet av 2009 er planen at alle Radisson SAS hotellene i Norge skal få nye logoer på fasaden.
 
Viktig med holdning
- Den første og viktigste oppgaven blir å finne medarbeidere som har en holdning som sikrer at gjestene fra inn- og utland får en god opplevelse på internasjonalt nivå. Vår holdning og vårt servicenivå er en sterk del av hverdagen i Rezidor og Radisson Blu, sier Langli i en pressemelding.
 
Olav Langli kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør ved Radisson SAS Scandinavia Hotel i Oslo.
 
Fartstid
Før dette har han lang fartstid i The Rezidor Hotel Group. Det startet under studietiden hvor han var tilknyttet SAS Hotel Alta. Etter studiene startet Langli ved Radisson SAS Airport Hotel, Gardermoen.
 
Langli har også erfaring fra de historiske hotellene Fretheim Hotell i Flåm og Fleicher Hotell i Voss, samt fra Rica i Kirkenes.
 
- Rezidors sterke fokus på utvikling av medarbeiderne er helt unik i hotellbransjen og det er inspirerende. Spesielt er jeg begeistret for visjonen "Yes I Can!" som oppmuntrer alle medarbeiderne til initiativ og ta ansvar for å få fornøyde gjester hver eneste dag, sier Langli.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her