Lanserer junkfri dag

I dag skjer det mye med Zenzi. Det tidligere RealFood heter nå Zenzi by Realfood. I dag arrangerte de junkfri dag i Oslo.

Samtidig åpner kjeden sitt sjette utsalgssted. Det nye stedet ligger i Studenterlunden.
 
- I stedet for å lese om politikernes og helsevesenets bekymringer om overvekt og livsstilssykdommer tar vi affære. Vi håper en junkfri dag kan påvirke Oslos borgere til å vurdere enda nøyere hva de putter i seg, sier daglig leder i Zenzi, Ola Bye i en pressemelding.
 
Markering
Junkfri dag markeres med underholdning, intervjuer, profilerte gjester og smaksprøver i Studenterlunden. Den profilerte ernæringsspesialisten Susanne Harrington skal gi nyttige tips.
 
Raskt og sunt
Zenzi lager gourmet i farta, som selskapet kaller det. Norske og økologiske råvarer blir brukt der det er mulig, og all mat er uten tilsetningsstoffer, hvitt sukker og transfett.
 
Byfenomen
Statistikk fra SSBs forbrukerundersøkelse viser at Oslos befolkning spiser mest frukt og grønt og minst sukker i landet.
 
Matvarekjeder melder om en formidabel vekst i salget av økologiske varer, og aller mest i Oslo. Sunnhet kommer faktisk først til byen. Derfor er også Zenzi et byfenomen.
Det er Rune Pal og Øystein Reinsborg som grunnla selskapet, som har fått ny daglig ledelse og investorer .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen