Lanserer Materi

Rustique på Kalstad utenfor Kragerø lanserer et nytt konsept som de kaller for Materi.

Kort fortalt betyr det at alt av mat kan bestilles.
 
- Materi er kombinasjonen av konditori, bakeri og take away, med kaker og retter fra gresk, arabisk, italiensk, fransk, latvisk og norsk kjøkken, sier innehaver Gro Sleire.
 
- Vi legger stor vekt på at vi skal ha sunn og fersklaget mat, og bruker mye grønnsaker. Kunden kan komme og hente maten i butikken, eller vi kjører den ut, sier Sleire til Kragerø Blad.
 
Lidenskap
- Jeg har jobbet med bakeri i 12 år og har blitt kjent med folk fra alle verdensdeler. Det finnes mye spennende mat, og mye sunn og god mat, sier Sleire.
 
Hun foreslår alternativ og sunn mat når ungdommen kommer inn for å handle skolebrød og andre søtsaker.
 
- Gleden er alltid stor når de unge velger et sunnere alternativ. Vi har også lagt vekt på at folk skal ha råd til å komme hit, sier hun.
 
Kokk med hjem
- Man kan bestille det meste. På menyen har vi alt fra bagetter, burek, pâté og alternative hamburgere til norsk husmannskost som steik, kjøttkaker, raspeball, lapskaus og flesk og duppe, til pastaretter og salater. Tilbehøret kan være poteter i ulike former eller ris, sier hun.
 
- Eller man kan bestille med seg kokken hjem hvis man har et selskap eller liknende man ønsker bistand til, sier innehaveren, som hele tiden har fokus på at det skal finnes et sunt alternativ.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen