Les Ukens vin på wap

Send MAT til 2244 og du kan lese Ukens Vin mobilen med wap.

Usikker på hvilken vin du skal kjøpe til deg selv eller til en av vennene dine? Hver uke plukker Apéritifs vinanmelder, Aase E. Jacobsen, som også er fast vinspaltist i VG, ut et røverkjøp for deg. Det får du rett inn på mobilen din ved å sende mat til 2244.

Vi gir deg en ny vin hver onsdag. Du kan selvfølgelig bla og lese alle om vinene som er lagt ut tidligere.

Pollisten og Kokeboken også
Selvfølgelig kan du også søke i den største vindatabasen på wap både etter vin, brennevin og øl med alle de opplysningene du finner her på nettet. Hele 6000 polprodukter er tilgjengelig. Send MAT til 2244.

Også Apéritifs Kokebok med hele 4000 oppskrifter er tilgjengelig på mobilen din når du er ute og handler eller lurer på hva du skal ha til middag og pc-en er et stykke unna. Send MAT til 2244.

Dagens rett og Ukens drink også
De meget populære tjenestene Dagens rett og Ukens drink henter du lett opp på mobilen din når du er i beit for ideer til middag en eller har lyst på en god drink.

Max en tier om dagen
Har du Telenor-abonnement, koster det deg maksimalt 10 kroner om dagen å surfe på wap-sider. Sjekk med din leverandør, og du finner trolig ut at det ikke koster særlig mye mer.

Send MAT til 2244
Alt du behøver å gjøre er å sende MAT til 2244, og du får en melding tilbake til telefonen din som gjør det meget enkelt å komme i gang.

Se alt du finner:

Øl
Vann

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen