Lindland til Stavanger-storstue

Sigurd Lindland vender hjem og blir direktør på Clarion Hotel Energy i Stavanger.

Clarion Hotel Energy er Nordic Choice Hotels nye forretnings- og konferansehotell like ved DNB arena på Stavanger Forum. Hotellet klassifiseres i energiklasse A og er designet av Snøhetta. Bygget er eid av Arthur Buchardt, og har 400 rom og storsal med plass til 1000 personer.

- Clarion Hotel Energy er et spektakulært hotellprosjekt. Nå gleder vi oss til å sette opp tempoet frem mot åpning, sier Sigurd Lindland.

Han har lang fartstid i Nordic Choice og begynte som regionsdirektør for selskapet i Rogaland i 1998. I 2001 ble han ansatt som driftsdirektør for Clarion-hotellene i Norge med base ved hovedkontoret i Oslo.

I 2011 begynte han som direktør for strategisk utvikling og har vært ansvarlig for flere prosjekter i Clarion, siste av de store prosjektene var Clarion Hotel & Congress i Trondheim samt Clarion Hotel The Edge i Tromsø.

Restaurant & Bar-konseptet Kitchen & Table, signert Marcus Samuelsson, får en sentral plass i hotellet, mens hotellets interiør og design vil være moderne og klassisk, skriver Nordic Choice i en pressemelding.

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen