Lise får sin egen likør

Lise får sin egen likør

Mote-Lise, kor-Lise og popstjerne-Lise blir likør-Lise på oppdrag for Cointreau.

Lise Karlsnes, først og fremst kjent som vokalist i 90-tallsbandet Briskeby og fra «Det store korslaget» på TV 2, er hyret inn som designer og drinkutvikler av likørprodusenten Cointreau.

Karlsnes fronter selskapets nye «limited edition»-utgave med en egendesignet gaveeske og har satt signaturen sin på en ny Cointreau-likør.
– Det føles helt suverent å skulle jobbe med en av verdens eldste og mest respekterte merkevarer. Jeg er interessert i brennevin, og det har vært utrolig lærerikt og interessant å være en del av Cointreau-familien, sier Lise Karlsnes i en pressmelding.

Hun har allerede tilbrakt tid ved Cointreaus destilleri i Angers for å bli kjent med produktet. Resultatet har blitt drinken Red Hot Cointreau Fizz, inspirert av Lises låt «Red Hot».
- Jeg synes det er gøy å lage egne olivenoljer ved å putte trøffel eller chili på olivenolje-flaskene jeg kjøper i butikken, derfra fikk jeg ideen til å putte en chili på Cointreau-flaska over natta. Det funket! Og slik ble drinkens base – eller «edge» klar, sier Karlsnes.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen