Lofotlam til Rema 1000

Lofotlam til Rema 1000

Skal levere minst 5500 lam til butikkjeden hvert år.

Lofotlam fra gårder i øyriket i Nordland blir nå å finne i Remas kjøledisker.

- Vi er kjempeglade for denne avtalen, som sikrer våre kunder Norges kanskje aller beste lammekjøtt. Dette blir en del av vår strategi med flere premiumprodukter til markedets laveste priser. Tilgangen på godt lammekjøtt har vært en sterk drivkraft for dette samarbeidet, sier administrerende direktør for Rema 1000, Ole Robert Reitan i en pressemelding.

Ifølge avtalen skal kjeden skal motta minst 5500 lam hvert år.

Lofotlam B.A. ble stiftet i 2001 av 62 aktive sauebønder. I dag har selskapet en tilslutning på 70 aktive sauebruk og nærmere 90 prosent av sauene i Lofoten. Selskapet produserer ca. 7.000 lam i året.

- Vi synes det er flott at Rema 1000 skal bidra til å få Lofotlam ut til enda flere, sier daglig leder for Lofotlam, Gustav A. Karlsen.

Foto: Ingun A. Mæhlum

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen