Love til Fondberg

Brad Love forlater WineTailor og går til Fondberg.

Der skal han jobbe som Key Account Manager. Han begynner i stillingen 2. januar. Også Thor Rosvold i V&S Norway begynner i ny jobb.
 
I WineTailor jobbet Love som salgs- og markedssjef med hovedansvar for HoReCa.
 
Utdannet sommelier
Love er utdannet sommelier og har jobbet åtte år for amerikanske vinimportselskaper. I tillegg til dette har han syv års erfaring fra restaurantbransjen.
 
Fondberg Norge er i dag en av de ledende aktørene på vin i Norge. Nå satser selskapet på å styrke posisjonen sin i HoReCa-markedet. Hovedfokus skal være restaurantene i Oslo.
 
Italia vokser
-Volummessig er Fondberg i dag sterkere på den nye verden enn på det klassiske Europa. Men vi har hatt en kraftig vekst på Italia det seneste året, og vi har nå planer om å bli like sterke på det klassiske Europa. Vi har allerede lansert mange nye spennende produsenter fra Frankrike og Tyskland, sier administrerende direktør Pål Atle Skjervengen i en pressemelding.
 
Til Altia
Også Thor Rosvold bytter jobb. De siste elleve årene har han vært representant for V&S Norway (tidligere Amundsen) i Midt- og Nord-Norge.
 
Rosvold begynner i Altia 1. april. Der skal han selge varer for Strøm, Bibendum og Interbew i det samme området som han har operert i frem til nå.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen