Dette blir en vinsmaking for deg som ønsker å starte med vinlagring, allerede er i gang, eller bare vil lære mer om hvordan vin utvikler seg over tid. Hvis du bare ønsker å smake på 6 gode viner, er dette også et arrangement for deg.
Thomas Ingebrigtsen og Master of Wine Sebastian Bredal står klare for å gi deg råd til hvordan du kan komme i gang eller videreutvikle vinkjelleren din. Hva er det som gjør vin lagringsdyktig og hvilke viner egner seg for lagring? Få svaret den 18. november. Du vil få konkrete tips på smarte kjøp og lure strategier. De 6 vinene som blir servert, er nøye utvalgt av Thomas og Sebastian.
Thomas Ingebrigtsen har bakgrunn fra kommunikasjon og merkevarebygging, men lot hjertet vinne over fornuften da han i 2022 begynte i Symposium Wines for å kunne jobbe med vin på heltid. Thomas er student på WSET diploma og har holdt egen vinkjeller siden 2008. Han sier selv han stort sett har gjort alle tabber det er mulig å gjøre i kjelleren – men lært av dem.
Nå vil han dele sine erfaringer og sammen med Sebastian Bredal MW sette lys på hvordan du raskt og effektivt kan bygge opp din egen vinkjeller innenfor ditt eget budsjett. Sebastian Bredal er portfolio director hos Symposium Wines, et vinimportselskap han selv startet i 2009. Han er en av rundt 400 i verden som kan titulere seg som Master of Wine; den vinutdannelsen i verden med høyest anseelse.
Det er trygt å si at dette er to karer som besitter en enorm mengde med kunnskap og det helt åpent for å stille spørsmål underveis. Etter kurset vil du ha mer kunnskap om hvordan du kan investere i en vinkjeller som gir deg glede i mange år fremover.
Ta med deg kollegaer, venner eller familie og bli med på en spennende kveld med mye godt i glasset.
OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.