Dette knallkjøpet av en magnum er sikker som banken om du legger den i kjelleren nå
Og der bør den ligge. I mellomtiden kan du nyte normalflasken som finnes på nesten alle pol.
Les hele sakenOg der bør den ligge. I mellomtiden kan du nyte normalflasken som finnes på nesten alle pol.
Les hele sakenDen er årgangen til tross, svært så balansert hva alkohol angår og har en fortryllende mineralkarakter og ikke minst lagringspotensial. Men den kommer ikke alene.
Les hele sakenDisse portugiserne sammenlignes med hvitvin fra Burgund, men er først og fremst et lovende uttrykk for vinområdet Dão.
Les hele sakenDen er i tillegg superseriøs og svært lagringsdyktig.
Les hele sakenDenne kveldens to vinslott huser enestående årganger som 2005, 2009 og 2010. Opplev vinenes utvikling fra år til år, og se hvilken forskjell en magnumflaske kan utgjøre
Les hele sakenOg som fortsatt byr på et solid lagringspotensial. Det som er like utrolig er at den har vært på polet i snart 50 år. Det er rekord.
Les hele sakenBordeauxregionen opplever en krise som aldri før i historien. Men det er ikke bare dårlige nyheter siden det tvinger fram et fokus på en vinstil som skal drikkes, mer enn å spekuleres i.
Les hele sakenDenne vinen var en av årets heftigste smaksopplevelser som også kommer til å videreutvikle seg i minst 20 år.
Les hele sakenDen er en av ytterst få muligheter til å smake 1996-champagne. Som er en av de få tingene du bør gjøre før du pakker sammen.
Les hele sakenMen fortvil ikke om du kommer for sent, for fra samme solide produsent er det flere andre godbiter å fylle så vel glass som kjeller med.
Les hele sakenBegge kommer fra samme eier som er kjent for å gjøre alt på sin egen måte. Det blir det god og holdbar vin av.
Les hele sakenIkke nok med det, den finnes også i en litt yngre magnum som også er blant de aller beste kjøpene i dette formatet – og i hvert fall når vi snakker om Bordeaux.
Les hele sakenDet lønner seg nemlig å kjøpe en stor flaske i stedet for to vanlige. Og selv normalflasken er et veldig godt kjøp.
Les hele sakenDruene kommer fra vinmarker som så vidt klarer å levere moden frukt. Denne vinen har derfor strevd ekstra hardt for å kunne nå ditt vinglass.
Les hele sakenHvis du ikke har opplevd virkelig vellagret champagne, har du nå muligheten til det. Det er nok til alle.
Les hele sakenDisse 26 og 25 år gammel vinene har bare så vidt har flyttet seg modningsmessig på 18 år. NB bare få flasker igjen, men fra samme sted finnes alternativer.
Les hele sakenAt San Leonardo kan lage old school-viner med dagens temperaturøkninger, skyldes alpeklimaet i Trentino.
Les hele sakenOg dokumenterer hvorfor hvit bordeaux fortjener en plass i en seriøs vinkjeller.
Les hele sakenCarl Loewen lager magi med druer fra gamle vinstokker, og denne er et kupp.
Les hele sakenDruen furmint evner å gi noen av verdens mest langlivede (søte) viner, men også tørre viner som lever opp til legenden.
Les hele sakenSagrantino fra Montefalco i Umbria er ikke hverdagskost, men du verden så godt den trives i vinkjelleren.
Les hele sakenAuslese og spätlese på dette nivået bør finnes i en hver vinkjeller. Investeringen er dessuten ikke særlig stor.
Les hele sakenDen finnes i 80 polutsalg, men best av alt er at du betaler det samme eller mindre enn hva den koster i Italia.
Les hele sakenDen hvite châteauneuf-du-pape er sjelden, men også svært lagringsdyktig. Det gjelder selvsagt også den røde.
Les hele sakenDen nye årgangen av denne Alsace-rieslingen er sublim. På plass i 107 polutsalg.
Les hele sakenFantastisk vinvaluta for pengene og imponerende kvalitet.
Les hele sakenBairrada og Dão får med Niepoorts satsing en ny mulighet til å overbevise om sin storhet.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele saken1,4 milliarder kinesere kan ikke ta feil. Nå er det din tur til å oppdage dumplingens smakfulle verden. Etter dette kurset kan du invitere til en gastronomisk opplevelse fra eget kjøkken.
Les hele sakenDenne søndagen i starten av september har du sjansen til å smake masser av vin fra Sør-Afrikas aller beste produsenter.
Les hele sakenPå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBryggeribaren på Nedre Foss Gård åpner dørene når 7 Fjell Bryggeri inntar hovedstaden. Nyt nydelig mat og drikke med noen av landets mest karismatiske ølfolk.
Les hele sakenKjøkkensjefen på nyåpnede, populære Grezzo har satt sammen en nydelig femretter skreddersydd til Moulin aux Moines røde og hvite toppviner.
Les hele sakenDiego Corradi fra Prà har med seg nydelige hvite og røde viner fra Veneto spesielt til Salomes venetianske kjøkken. Gjør deg klar til en kulinarisk Italiatur på forsommeren.
Les hele sakenDenne kvelden bør bli magisk, Stefan Langmann kommer med sine anerkjente roséviner og hvitviner, og Kolonihagen på Frogner har satt sammen en sommerlig meny som passer til
Les hele sakenEtter denne kvelden blir sommersesongen 2022 den beste noensinne. Show master Lars G. Rein-Helliesen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig.
Les hele sakenDomaine de la Suffrene og Château de Roquefort drar i gang en vennskapelig duell om hvilke av deres sommerlige Provenceviner som passer best til kveldens delikate meny.
Les hele sakenAv 118 testede produkter er det hybrider, frukt, fatlagring og store mengder humle som kjennetegner de aller beste.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, vin eller øl helt uten.
Mens navy strength gin er det beste til en klassisk GT, her får du sågar to som fyller kravene, får du også andre gintyper som gjør det allerede store utvalget enda mer spennende. Verd å merke seg er også en fantastisk alkoholfri ingrediens til barskapet.
Det er så kort tid til 17. mai at om du ikke har kjøpt inn allerede, må du nok basere deg på det som finnes i de fleste polutsalg. Her finner du noe for enhver smak og lommebok.
Det er noen riktige perler av noen musserende viner som har funnet veien til fast plass i basishylla.
Vi spiser like mye med øynene som med munnen, og her får du full uttelling for begge.
Les hele sakenDet som tar lengst tid er å vente på at geleen stivner, så lettlaget er denne kaken.
Les hele sakenSå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenDet mest klassiske følget til nyttårskalkunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenDomaine de la Suffrene og Château de Roquefort drar i gang en vennskapelig duell om hvilke av deres sommerlige Provenceviner som passer best til kveldens delikate meny
Les hele sakenDet er i hvert fall tilhengerne av hvit og grønn asparges enige om, nemlig at hollandaise er det beste tilbehøret.
Les hele saken