Smak 8 flotte lagringsviner og lær av ekspertene
Hvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenFor 285 kroner får du imponerende kraft og konsentrasjon og en hvitvin uten like.
Les hele sakenDen er ikke sjelden bare fordi det lages veldig lite av slik vin, men også fordi den har utrolig mye karakter for pengene.
Les hele sakenDet er ikke for sent på våren for å drikke kraftvin, spesielt ikke når den er så fristende som denne. Som også kommer i en litt mer sommerkledd versjon som skapt for sesongens måltider. Samt en hvit kraftpakke. Alt til knallgode priser.
Les hele sakenOg der bør den ligge. I mellomtiden kan du nyte normalflasken som finnes på nesten alle pol.
Les hele sakenDen er årgangen til tross, svært så balansert hva alkohol angår og har en fortryllende mineralkarakter og ikke minst lagringspotensial. Men den kommer ikke alene.
Les hele sakenDisse portugiserne sammenlignes med hvitvin fra Burgund, men er først og fremst et lovende uttrykk for vinområdet Dão.
Les hele sakenDen er i tillegg superseriøs og svært lagringsdyktig.
Les hele sakenDenne kveldens to vinslott huser enestående årganger som 2005, 2009 og 2010. Opplev vinenes utvikling fra år til år, og se hvilken forskjell en magnumflaske kan utgjøre
Les hele sakenOg som fortsatt byr på et solid lagringspotensial. Det som er like utrolig er at den har vært på polet i snart 50 år. Det er rekord.
Les hele sakenBordeauxregionen opplever en krise som aldri før i historien. Men det er ikke bare dårlige nyheter siden det tvinger fram et fokus på en vinstil som skal drikkes, mer enn å spekuleres i.
Les hele sakenDenne vinen var en av årets heftigste smaksopplevelser som også kommer til å videreutvikle seg i minst 20 år.
Les hele sakenDen er en av ytterst få muligheter til å smake 1996-champagne. Som er en av de få tingene du bør gjøre før du pakker sammen.
Les hele sakenMen fortvil ikke om du kommer for sent, for fra samme solide produsent er det flere andre godbiter å fylle så vel glass som kjeller med.
Les hele sakenBegge kommer fra samme eier som er kjent for å gjøre alt på sin egen måte. Det blir det god og holdbar vin av.
Les hele sakenIkke nok med det, den finnes også i en litt yngre magnum som også er blant de aller beste kjøpene i dette formatet – og i hvert fall når vi snakker om Bordeaux.
Les hele sakenDet lønner seg nemlig å kjøpe en stor flaske i stedet for to vanlige. Og selv normalflasken er et veldig godt kjøp.
Les hele sakenDruene kommer fra vinmarker som så vidt klarer å levere moden frukt. Denne vinen har derfor strevd ekstra hardt for å kunne nå ditt vinglass.
Les hele sakenHvis du ikke har opplevd virkelig vellagret champagne, har du nå muligheten til det. Det er nok til alle.
Les hele sakenDisse 26 og 25 år gammel vinene har bare så vidt har flyttet seg modningsmessig på 18 år. NB bare få flasker igjen, men fra samme sted finnes alternativer.
Les hele sakenAt San Leonardo kan lage old school-viner med dagens temperaturøkninger, skyldes alpeklimaet i Trentino.
Les hele sakenOg dokumenterer hvorfor hvit bordeaux fortjener en plass i en seriøs vinkjeller.
Les hele sakenCarl Loewen lager magi med druer fra gamle vinstokker, og denne er et kupp.
Les hele sakenDruen furmint evner å gi noen av verdens mest langlivede (søte) viner, men også tørre viner som lever opp til legenden.
Les hele sakenSagrantino fra Montefalco i Umbria er ikke hverdagskost, men du verden så godt den trives i vinkjelleren.
Les hele sakenAuslese og spätlese på dette nivået bør finnes i en hver vinkjeller. Investeringen er dessuten ikke særlig stor.
Les hele sakenDen finnes i 80 polutsalg, men best av alt er at du betaler det samme eller mindre enn hva den koster i Italia.
Les hele sakenDen hvite châteauneuf-du-pape er sjelden, men også svært lagringsdyktig. Det gjelder selvsagt også den røde.
Les hele sakenDen nye årgangen av denne Alsace-rieslingen er sublim. På plass i 107 polutsalg.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
Les hele sakenKveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele saken