Smak 8 flotte lagringsviner og lær av ekspertene
Hvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenFor 285 kroner får du imponerende kraft og konsentrasjon og en hvitvin uten like.
Les hele sakenDen er ikke sjelden bare fordi det lages veldig lite av slik vin, men også fordi den har utrolig mye karakter for pengene.
Les hele sakenDet er ikke for sent på våren for å drikke kraftvin, spesielt ikke når den er så fristende som denne. Som også kommer i en litt mer sommerkledd versjon som skapt for sesongens måltider. Samt en hvit kraftpakke. Alt til knallgode priser.
Les hele sakenOg der bør den ligge. I mellomtiden kan du nyte normalflasken som finnes på nesten alle pol.
Les hele sakenDen er årgangen til tross, svært så balansert hva alkohol angår og har en fortryllende mineralkarakter og ikke minst lagringspotensial. Men den kommer ikke alene.
Les hele sakenDisse portugiserne sammenlignes med hvitvin fra Burgund, men er først og fremst et lovende uttrykk for vinområdet Dão.
Les hele sakenDen er i tillegg superseriøs og svært lagringsdyktig.
Les hele sakenDenne kveldens to vinslott huser enestående årganger som 2005, 2009 og 2010. Opplev vinenes utvikling fra år til år, og se hvilken forskjell en magnumflaske kan utgjøre
Les hele sakenOg som fortsatt byr på et solid lagringspotensial. Det som er like utrolig er at den har vært på polet i snart 50 år. Det er rekord.
Les hele sakenBordeauxregionen opplever en krise som aldri før i historien. Men det er ikke bare dårlige nyheter siden det tvinger fram et fokus på en vinstil som skal drikkes, mer enn å spekuleres i.
Les hele sakenDenne vinen var en av årets heftigste smaksopplevelser som også kommer til å videreutvikle seg i minst 20 år.
Les hele sakenDen er en av ytterst få muligheter til å smake 1996-champagne. Som er en av de få tingene du bør gjøre før du pakker sammen.
Les hele sakenMen fortvil ikke om du kommer for sent, for fra samme solide produsent er det flere andre godbiter å fylle så vel glass som kjeller med.
Les hele sakenBegge kommer fra samme eier som er kjent for å gjøre alt på sin egen måte. Det blir det god og holdbar vin av.
Les hele sakenIkke nok med det, den finnes også i en litt yngre magnum som også er blant de aller beste kjøpene i dette formatet – og i hvert fall når vi snakker om Bordeaux.
Les hele sakenDet lønner seg nemlig å kjøpe en stor flaske i stedet for to vanlige. Og selv normalflasken er et veldig godt kjøp.
Les hele sakenDruene kommer fra vinmarker som så vidt klarer å levere moden frukt. Denne vinen har derfor strevd ekstra hardt for å kunne nå ditt vinglass.
Les hele sakenHvis du ikke har opplevd virkelig vellagret champagne, har du nå muligheten til det. Det er nok til alle.
Les hele sakenDisse 26 og 25 år gammel vinene har bare så vidt har flyttet seg modningsmessig på 18 år. NB bare få flasker igjen, men fra samme sted finnes alternativer.
Les hele sakenAt San Leonardo kan lage old school-viner med dagens temperaturøkninger, skyldes alpeklimaet i Trentino.
Les hele sakenOg dokumenterer hvorfor hvit bordeaux fortjener en plass i en seriøs vinkjeller.
Les hele sakenCarl Loewen lager magi med druer fra gamle vinstokker, og denne er et kupp.
Les hele sakenDruen furmint evner å gi noen av verdens mest langlivede (søte) viner, men også tørre viner som lever opp til legenden.
Les hele sakenSagrantino fra Montefalco i Umbria er ikke hverdagskost, men du verden så godt den trives i vinkjelleren.
Les hele sakenAuslese og spätlese på dette nivået bør finnes i en hver vinkjeller. Investeringen er dessuten ikke særlig stor.
Les hele sakenDen finnes i 80 polutsalg, men best av alt er at du betaler det samme eller mindre enn hva den koster i Italia.
Les hele sakenDen hvite châteauneuf-du-pape er sjelden, men også svært lagringsdyktig. Det gjelder selvsagt også den røde.
Les hele sakenDen nye årgangen av denne Alsace-rieslingen er sublim. På plass i 107 polutsalg.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.
Les hele sakenBlant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenNår du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.
Les hele sakenEtter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.
Les hele saken