Smak 8 flotte lagringsviner og lær av ekspertene
Hvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenFor 285 kroner får du imponerende kraft og konsentrasjon og en hvitvin uten like.
Les hele sakenDen er ikke sjelden bare fordi det lages veldig lite av slik vin, men også fordi den har utrolig mye karakter for pengene.
Les hele sakenDet er ikke for sent på våren for å drikke kraftvin, spesielt ikke når den er så fristende som denne. Som også kommer i en litt mer sommerkledd versjon som skapt for sesongens måltider. Samt en hvit kraftpakke. Alt til knallgode priser.
Les hele sakenOg der bør den ligge. I mellomtiden kan du nyte normalflasken som finnes på nesten alle pol.
Les hele sakenDen er årgangen til tross, svært så balansert hva alkohol angår og har en fortryllende mineralkarakter og ikke minst lagringspotensial. Men den kommer ikke alene.
Les hele sakenDisse portugiserne sammenlignes med hvitvin fra Burgund, men er først og fremst et lovende uttrykk for vinområdet Dão.
Les hele sakenDen er i tillegg superseriøs og svært lagringsdyktig.
Les hele sakenDenne kveldens to vinslott huser enestående årganger som 2005, 2009 og 2010. Opplev vinenes utvikling fra år til år, og se hvilken forskjell en magnumflaske kan utgjøre
Les hele sakenOg som fortsatt byr på et solid lagringspotensial. Det som er like utrolig er at den har vært på polet i snart 50 år. Det er rekord.
Les hele sakenBordeauxregionen opplever en krise som aldri før i historien. Men det er ikke bare dårlige nyheter siden det tvinger fram et fokus på en vinstil som skal drikkes, mer enn å spekuleres i.
Les hele sakenDenne vinen var en av årets heftigste smaksopplevelser som også kommer til å videreutvikle seg i minst 20 år.
Les hele sakenDen er en av ytterst få muligheter til å smake 1996-champagne. Som er en av de få tingene du bør gjøre før du pakker sammen.
Les hele sakenMen fortvil ikke om du kommer for sent, for fra samme solide produsent er det flere andre godbiter å fylle så vel glass som kjeller med.
Les hele sakenBegge kommer fra samme eier som er kjent for å gjøre alt på sin egen måte. Det blir det god og holdbar vin av.
Les hele sakenIkke nok med det, den finnes også i en litt yngre magnum som også er blant de aller beste kjøpene i dette formatet – og i hvert fall når vi snakker om Bordeaux.
Les hele sakenDet lønner seg nemlig å kjøpe en stor flaske i stedet for to vanlige. Og selv normalflasken er et veldig godt kjøp.
Les hele sakenDruene kommer fra vinmarker som så vidt klarer å levere moden frukt. Denne vinen har derfor strevd ekstra hardt for å kunne nå ditt vinglass.
Les hele sakenHvis du ikke har opplevd virkelig vellagret champagne, har du nå muligheten til det. Det er nok til alle.
Les hele sakenDisse 26 og 25 år gammel vinene har bare så vidt har flyttet seg modningsmessig på 18 år. NB bare få flasker igjen, men fra samme sted finnes alternativer.
Les hele sakenAt San Leonardo kan lage old school-viner med dagens temperaturøkninger, skyldes alpeklimaet i Trentino.
Les hele sakenOg dokumenterer hvorfor hvit bordeaux fortjener en plass i en seriøs vinkjeller.
Les hele sakenCarl Loewen lager magi med druer fra gamle vinstokker, og denne er et kupp.
Les hele sakenDruen furmint evner å gi noen av verdens mest langlivede (søte) viner, men også tørre viner som lever opp til legenden.
Les hele sakenSagrantino fra Montefalco i Umbria er ikke hverdagskost, men du verden så godt den trives i vinkjelleren.
Les hele sakenAuslese og spätlese på dette nivået bør finnes i en hver vinkjeller. Investeringen er dessuten ikke særlig stor.
Les hele sakenDen finnes i 80 polutsalg, men best av alt er at du betaler det samme eller mindre enn hva den koster i Italia.
Les hele sakenDen hvite châteauneuf-du-pape er sjelden, men også svært lagringsdyktig. Det gjelder selvsagt også den røde.
Les hele sakenDen nye årgangen av denne Alsace-rieslingen er sublim. På plass i 107 polutsalg.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Nyt 10 fantastiske viner fra et av Italias mest ikoniske vinhus. Dette er en unik sjanse for deg som liker viner fra Chianti Classico.
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.
Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.
Les hele sakenFor mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenTre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenHer får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.
Les hele sakenDet er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.
Les hele saken