Lysholm Linie Aquavit til topps

Lysholm Linie Aquavit vant nylig den prestisjetunge konkurransen "The International Wine & Spirit Competition". Den årlige konkurransen er den største innen internasjonal vin- og brennevinsmaking.

- Medaljen henger veldig høyt. Seieren er et bevis på at Arcus leverer verdens beste akevitt, sier markedsdirektør Christian Brink.

Trofeet, som Arcus får tildelt i London i slutten av oktober, vitner om en enorm internasjonal anerkjennelse. Seieren er nok et bevis på at Arcus er godt forberedt for videre vekst.

- Arcus-Gruppen har mer enn 80 års erfaring i å utvikle og importere alkoholholdige drikker for norske og nordiske ganer. Ved hjelp av sterke markedsgrep skal vi bli en av de tre ledende vin- og brennevinsaktørene i det nordiske markedet, sier Brink.

Arcus AS opplever en kraftig vekst i eksportmarkedet. Bare de siste 12 månedene har akevittsalget rundet 1,6 millioner flasker akevitt. Samtidig øker salget av Lysholm Linie Aquavit jevnt i det tyske markedet, tross at markedet totalt sett har gått noe tilbake. Arcus opplever solid vekst i salget til både USA og Danmark, i tillegg øker taxfree-salget. Så mye som halvparten av Arcus' eksport til Europa er Lysholm Linie Aquavit.

Linie Award
I kjølevannet av den prestisjetunge utnevnelsen jakter Arcus i disse dager på Norges nye stjernekokk. I samarbeid med mesterkokk Eyvind Hellstrøm arrangerer Arcus en storstilt konkurranse, Linie Award, for å kåre Norges nye kokketalent. Vinneren av konkurransen vil blant annet bli belønnet med et opphold på et tre stjerners Michelin kjøkken i Europa. Finalen går av stabelen på Grand Café i Oslo mandag 20. september 2004.

Kilde: Arcus/NTB

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen