Maarud må utvide

Maarud Gaards kurs- og konferansehotell i Odalen må utvide. Årsaken er selvsagt økt etterspørsel.
Redaksjonen
30 Januar 2008 - 15:00

Næringslivet får nemlig ikke nok av god mat og de spennende opplevelsene inne i Finnholt, noen mil fra Gardermoen.
 
- Vi får så mye skryt at det nesten er latterlig, sier daglig leder og medeier Einar Martinsen til Glåmdalen.
 
Lang erfaring
Han har jobbet innen hotell- og reiselivsnæringen i hele sitt liv. De siste tre årene har han jobbet ved Maarud Gaard.
 
- Det har tatt av de siste to årene. Vi har gjester hele tiden, sier han.
 
80 prosent
Faktisk er det slik at hotellet har et belegg på 80 prosent. Det må sies å være bra for et hotell som ikke akkurat ligger ved en europavei. Kort sagt ligger hotellet langt inne i skogen.
 
Det er idylliske omgivelser, en rekke aktiviteter og stor vekt på at maten skal være noe ekstra som ligger bak suksessen.
 
Lokale kokker, og eksperthjelp fra folk som Harald Osa og Olaf Silsand, sørger for at menyen og matopplevelsene stadig fornyes.
 
Hotellet ved Seterlisjøen er ikke et hotell der du bare kan svinge innom og be om et rom. Det får du ikke, for målgruppen er næringslivet. Samtidig er stedet arena for private festligheter. Dette til sammen gjør at det oftest skjer noe sju dager i uken.
 
En million pluss
- Vi hadde en omsetning på 7-8 millioner kroner i 2007, overskuddet ble på én million. De pengene skal vi bruke til å utvide. Vi trenger mer sengeplass og flere konferanserom, og er i ferd med å ansette flere medarbeidere. Da kommer vi opp i ti årsverk, forteller Martinsen.
 
Han eier bedriften sammen med Thomas Stang. Det er sistnevnte som eier eiendommene.
 
- De som har vært her, kommer tilbake, sier Einar Martinsen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her