Månedens leverandør - mai 2002

Bacardi-Martini Norge ble etablert januar 1998, og ble AS 1. juli 2001. Firmaet har med andre ord fått en sterk posisjon i markedet i løpet av kort tid. Antall ansatte har økt fra tre til 12 i løpet av perioden.

Bacardi-Martini Norge AS har siden februar 2001 hatt hovedkontor i Økernveien 145 i Oslo. Firmaet er en del av det verdensomspennende konsernet Bacard-Martini, med hovedkontor på Bermuda.

Bacardis historie startet på Cuba i 1862, og da med Don Facundo Bacardi Massò i spissen. Han destillerte en helt ny rom, som hadde en mye høyere kvalitet enn den vanlige rom. Den interessante historien om ham og konsernets utvikling kan du lese mer om på de prisvinnende internettsidene www.bacardi.com .

Bacardi-Martini Norge AS har en meget stor fokus på merkevarebygging, og den norske orgnisasjonen har markeds- og salgsfokus i alle ledd. I sitt tette samarbeid med den nordiske organisasjonens hovedsete i Danmark, blir linken ut til resten av Bacardi-verden ivaretatt.

De ansatte i Bacardi-Martini worldwide har et eget varemerke, "People of Passion":
A Proud People, with a heritage of visionary leadership;
A Creative People, innovating to seize opportunities for today and tomorrow;
A Diverse People, committing together and striving for excellence;
A Passionate People, driving the essence of Bacardi;
A Social People, celebrating their passion.

Porteføjen i Norge består av forholdsvis få merkevarer, men til gjengjeld er de nasjonalt og internasjonalt meget sterke, med stort volum og premium kvalitet. Bacardi, Martini, Martini Asti, Bombay Sapphire, Bacardi Breezer, Metz, Otard konjakk, D.O.M. Bènèdictine er egne merker, og i tillegg finnes de to store vodkamerkene Finlandia og Koskenkorva i porteføljen. De to sistnevnte merker ble tilført fra januar 2002.

 
 
 
 
 
 
Bacardisortimentet, merkene med "The BAT", er hovedproduktene hos Bacardi-Martini Norge AS. Historien bak Flaggermusen er spennende, og også den kan du lese mer om på www.bacardi.com . På disse sidene vil du også finne mange forslag til drinker, noe enhver bartender og drinknyter helt sikker setter pris på. Bacardi Carta Blanca og Bacardi Limòn har mange muligheter, og er det et eller annet du vil spørre om vedrørende bruk av produktene, så ta kontakt med oss.

Drinktips
Citrus Rum Cooler
3 cl Bacardi Carta Blanca
1 cl Triple Sec
Appelsinjuice
Sour Mix eller sitronsaft og sukker
Sprite
Is
 

Love Gun
4 cl Bacardi Limòn
Sprite/7-UP
Fersk lime
Is
Benyttes Schweppes American Ginger Ale i stedet for Sprite/7-UP, vil du også få en meget god drink.

Det siste halvannet året har Bacardi Breezer og Bombay Sapphire gin hatt en spesielt god fremgang. Bacardi Breezer har med sine 6 smaksvarianter fått enorm respons, og Bombay Sapphire har med sin unike kvalitet blitt et viktig redskap for bartendere som ønsker å "upgrade to first class". Disse produktene kan du finne informasjon om på henholdsvis www.bacardibreezer.com og www.bombaysapphire.com .

Sapphire Cranberry Lime
4 cl Bombay Sapphire og juice fra en hel lime blandes i Rocksglass
Toppes med Cranberry Juice
Fersk lime
Is

Bacardi-Martini Norge AS er også stolte av sin premium konjakk Otard. Otard har en sterk posisjon blant kvalitetskonjakkene i Norge. Otard har også opprettet norske internettsider; www.otard.com . Sidene er meget informerende om konjakk generelt, og inneholder blant annet en virtuell tour i Cognacs eneste konjakkslott. Absolutt verdt et besøk!

Er du klar over at Bacardi er verdens mest solgte spritmerke? Bruksmulighetene er mange, så lag din egen drink med din Bacardi-favoritt.

Linker til våre øvrige produkter:

Hovedkontor:
Bacardi-Martini Norge AS
Økernveien 145
PB 221 Økern
0510 OSLO
Tlf: 22 88 79 50
Fax: 22 88 79 51

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen