Månedens leverandør - mars 2002

Norex International AS har siden den spede begynnelse i 1979 utviklet seg til å bli et moderne salgs- og markedsføringsselskap med 13 ansatte, som i dag representerer store og tunge merkevarer innen vin og brennevin.
Redaksjonen
09 Mars 2002 - 02:00

Historien om Norex International AS begynte i 1978. Selskapet ble startet for å eksportere norske mat- og drikkevarer til skipshandlere rundt om i verden. Men dette ble ingen suksess. Norex International AS kontaktet i 1979 Vin & Sprit AB for å få rettighetene for salg og markedsføring av ABSOLUT Vodka. Avtalen ble gjort og arbeidet med å introdusere produktet i Europa begynte. I mai 1983 ble ABSOLUT Vodka listeført på A/S Vinmonopolet, en måned før listeføringen på Systembolaget i Sverige.

Vin og Brennevin
Frem til 1999 var Norex International AS hovedsaklig en brennevinsleverandør for verdenskjente merkevarer som Glenfiddich Malt, Grant''s finest (skotsk whisky), Hennessy Cognac og Disaronno Originale Amaretto. Siden den tid har vi gradvis begynt et samarbeid med flere vinprodusenter fra Frankrinke, Spania, Italia, Sør-Afrika, Chile, Ungarn og Tyskland. Blant de mest kjente vinprodusentene/merkene i vår portefølje kan nevnes;

Baron Philip de Rothschild, Chablis Laroche, Nicolas Feuillatte Champagne, Bodegas Lan, Vina Cono Sur (Isla Negra Merlot), Prüm, Paul Zinck, St. Ursula (Dunavar Chardonnay).

Norex International AS kan i dag tilby et bredt utvalg av viner; fra rimelige ungarske Bag-in-Box produkter, til svært eksklusive franske slottsviner. Med den økende interessen for vin her til lands, ser vi allikevel behovet for å utvide vår vinportefølje ytterligere, for å kunne tilfredsstille kundenes behov i enda større grad. Vi planlegger derfor å inngå samarbeid med flere vinprodusenter i løpet av de nærmeste årene.

Distribusjon
For å sikre at våre produkter ankommer kundene i rett tid og i henhold til bestilling, har vi siden 2001 samarbeidet med Vectura AS. Vectura AS er vår logistikk-partner, men våre produkter distribueres også av flere regionale grossister.

Vi som jobber i Norex International AS...
synes det er gøy! Vi liker arbeidsplassen vår, og trives med en jobb som bidrar til at Ola Normann får større valgmuligheter når han skal nyte alkoholholdige drikker!

Etter en nokså sped start i 1978, har altså Norex International bygget seg opp til å bli en av de store aktørene på det norske vin- og brennevinsmarkedet. Vi teller i dag 13 medarbeidere, og holder til i Oslo sentrum. Bakgrunnen til oss som jobber her er svært variert, og sammen har vi det som skal til for å lykkes i vår målsetting som er å være den beste samarbeidspartneren både for våre prinspaler og våre kunder.

Kontakt oss gjerne!

Norex International
Roar Tofte - roar@norexint.no
Daglig leder

Henny Eliassen - henny@norexint.no
Adm. sekretær

Lars Sagen - lars@norexint.no
Salgsdirektør

Arnt Winje - arnt@norexint.no
Key Account

Tore Sandsmark - ts@norexint.no
Key Account

Petter Økland - petter@norexint.no
Key Account

Mette Dahl - mette@norexint.no
Regnskap

Fiona Strømstad - fiona@norexint.no
Markedssjef

Eli Rudshagen - eli@norexint.no
Brand Manager

Hege Christensen - hege@norexint.no
Brand Manager Assistant

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag
Dagens rett
Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her