Månedens leverandør oktober 2001

Månedens leverandør for oktober er et av de nye spennende selskapene som etablerte seg etter at det ble åpnet for private importører i 1996. Vinarius har i 4 år vært en stabil leverandør av kvalitetsviner til det norske markedet.

Vinarius ble stiftet i april 1997 av Ivar B. Bentzen og Jørn H. Abrahamsen. Deres lange erfaring i vin og brennevinsbransjen er nok en medvirkende årsak til at Vinarius så vidt raskt fikk etablert seg med en rekke produkter i det norske markedet.

Som navnet tilsier, (Vinarius betyr vinhandler på latin), er hovedvekten lagt på vin fra hele verden. I løpet av sin relativt korte historie har importøren bygget opp en bred portefølje av kvalitetsleverandører fra Europa, Sør Afrika, Australia og Sør-Amerika. De satser også på bredde når det gjelder kvalitet, fra de prisgunstige volumvinene til de prestisjefylte viner i begrenset mengde og høyere prisklasser. Med andre ord; noe for enhver smak og lommebok. Et ønske om å kontinuerlig ha en god kombinasjon av volumprodukter og nisje-/spesialprodukter i porteføljen er det overordnede mål.

Vinarius ønsker å ta en aktiv rolle for å utvikle vinkulturen i Norge blant annet ved å introdusere viner fra produsenter eller områder som selskapet mener norske konsumenter bør bli kjent med. Ved å introdusere flotte og typeriktige viner, slik som Trenel Fils, har Vinarius for eksempel vært med på å revitalisere Beaujolaismarkedet i Norge

Etter å ha bygget opp selskapet og porteføljen ønsker Vinarius å øke sin fokus på HoReCa markedet i tiden fremover. Selskapet har i dag 4 ansatte og er i ferd med å styrke teamet ytterligere. I løpet av oktober 2001 vil www.vinarius.no være aktiv.

Vinarius kjøper lager- og andre logistikktjenester fra VSD Logistics og hele produktspekteret er tilgjengelig gjennom Vinmonopolet og storhusholdningsgrossister over hele landet.

Av Vinarius mange leverandører er nok Barone Ricasoli (Brolio) den mest kjente, men mange kjenner nok også til flere av disse leverandørene:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen