Marthinussen vant hoteliér-kåring

Marthinussen vant hoteliér-kåring

Torbjørn Marthinussen begynte som bartender. Nå er han kåret til Årets Unge Hoteliér.
16 Januar 2012 - 14:25

Torbjørn Marthinussen (31), F&B Operations Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo er kåret til Årets Hoteliér 2012.

Kåringen arrangeres av HSMAI i samarbeid med HRR og andre partnere fra reiselivsbransjen

Juryen trekker i en pressemelding fram Marthinussen som systematisk og utholdende, og at han lar medarbeidere få anledning til å realisere seg selv.

– Etter at jeg begynte som bartender ved Radisson Blu Plaza i mai 2005 har min karriere vært som et eventyr. At jeg nå har blitt sett, og satt pris på, betyr enormt mye for meg. Men en slik pris må deles med mange, uten gode kolleger og medarbeidere hadde jeg aldri kunne få til det vi sammen har skapt ved Radisson Blu Scandinavia, sier en svært glad Torbjørn Marthinussen.

Prisene Årets Hoteliér og Årets Unge Leder deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året gjennom eksepsjonelt gode jobbresultater eller at de har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Juryen vektlegger også kandidatenes karriereløp. Prisens formal er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

– Som leder kjennetegnes Torbjørn av sin tilstedeværelse og synlighet. Han ser individet i møte med medarbeidere og kollegaer på alle nivåer i organisasjonen. Videre er han standhaftig og prinsippfast hva gjelder etterlevelse av service konsepter og strategi. Han setter mål og jobber systematisk for å nå dem sammen med sine ansatte, sier Lars Listhaug, General Manager Radisson Blu Scandinavia.

Som premie kan Torbjørn Marthinussen se frem til tre valgfrie PDP-kurs à tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration i New York. Skolen regnes for å være en av verdens fremste læresteder for hospitality management.

Foto: Oliver Orskaug/Reiselivsavisen.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her