Marthinussen vant hoteliér-kåring

Marthinussen vant hoteliér-kåring

Torbjørn Marthinussen begynte som bartender. Nå er han kåret til Årets Unge Hoteliér.
16 Januar 2012 - 14:25

Torbjørn Marthinussen (31), F&B Operations Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo er kåret til Årets Hoteliér 2012.

Kåringen arrangeres av HSMAI i samarbeid med HRR og andre partnere fra reiselivsbransjen

Juryen trekker i en pressemelding fram Marthinussen som systematisk og utholdende, og at han lar medarbeidere få anledning til å realisere seg selv.

– Etter at jeg begynte som bartender ved Radisson Blu Plaza i mai 2005 har min karriere vært som et eventyr. At jeg nå har blitt sett, og satt pris på, betyr enormt mye for meg. Men en slik pris må deles med mange, uten gode kolleger og medarbeidere hadde jeg aldri kunne få til det vi sammen har skapt ved Radisson Blu Scandinavia, sier en svært glad Torbjørn Marthinussen.

Prisene Årets Hoteliér og Årets Unge Leder deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året gjennom eksepsjonelt gode jobbresultater eller at de har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Juryen vektlegger også kandidatenes karriereløp. Prisens formal er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

– Som leder kjennetegnes Torbjørn av sin tilstedeværelse og synlighet. Han ser individet i møte med medarbeidere og kollegaer på alle nivåer i organisasjonen. Videre er han standhaftig og prinsippfast hva gjelder etterlevelse av service konsepter og strategi. Han setter mål og jobber systematisk for å nå dem sammen med sine ansatte, sier Lars Listhaug, General Manager Radisson Blu Scandinavia.

Som premie kan Torbjørn Marthinussen se frem til tre valgfrie PDP-kurs à tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration i New York. Skolen regnes for å være en av verdens fremste læresteder for hospitality management.

Foto: Oliver Orskaug/Reiselivsavisen.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her