Mathallen kommer

Byggingen av Mathallen i Oslo har startet.

Etter mange års planlegging og utvikling er byggingen av Mathallen Oslo i gang. I disse dager bygges kjeller som skal huse lager, garderober med mer. Gamle fasader i det gamle broverkstedet rehabiliteres, taket etterisoleres og et nytt gulv støpes i det som skal bli ett opplevelsessenter for mat på tre etasjer og 3500 kvadratmeter. Det skriver matindustrien.no.

Bygget ved Akerselva, vest for Grünerløkka, forventes å stå ferdig vinteren 2011/2012.

Eiendomselskapet Vulkan Eiendom står bak byggingen av Mathallen, som skal bli en møteplass og arena for alle som er opptatt av mat. Viktige stikkord i utviklingen av mathallen har vært matmarked, kunnskapsformidling, inspirasjon. Stedet skal også være et utstillingsvindu for norsk mat og kokkekunst, det skal være åpent fra morgen til kveld for både proffer og vanlige forbrukere.

I Mathallen skal det være plass til de små aktører som representerer de mange lokale og regionale matprodusentene som har vokst frem de siste årene. Du møter industrien, kokkene, kremmerne, bakeren, fiskehandleren, internasjonale spesialiteter osv. osv., og felles for dem alle er at de har ett brennende engasjement for mat og matopplevelser, skriver nettstedet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen