På kurset lærer du å lage alt fra forrett til dessert – alt på grillen! Med på laget er Weber Grill Master Svein Iversen, en erfaren kursholder med bakgrunn fra både norsk brun pub og franske stjernerestauranter. I over 30 år har han lært opp både profesjonelle kokker og matinteresserte nybegynnere. Under kurset knuser Svein flere matmyter, og som matkjemi-entusiast sier han selv:
«Vet du hva som skjer i maten, vet du hvordan du bør tilberede maten.»

Dette lærer du
På grillkurset vil dere grille fisk på planke, grønnsaker, kjøtt både langsomt, med åpne porer og raskt, i tillegg til frukt og kake. Etter kurset har du kunnskap til å lage et skikkelig festmåltid – kun ved å bruke grillen! Det beste er den praktiske erfaringen du høster i løpet av et slikt kurs. Røyking, indirekte og direkte grillen og justering av temperaturen.
Menyen
- Nachos
- Røkte Armadillo egg
- Buffalo wings
- Smashes cheese burgers
- Mac and cheese
- Grillet buttermilk kylling
- Amerikanske pannekaker
- + saus og rubs
Dette får du med:
- Weber Grill Academy grillforkle
- Digitale grilloppskrifter
- Diplom
- Kjennskap til forskjellige grillteknikker og utstyr
- Masse inspirasjon
Det er et begrenset antall plasser - så sikre deg billetter nå!
OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.