Matkurs: Bli en grillmester
25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenPersiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenFor årets lammekjøtt begynner å dukke opp i kjøttdiskene og gresk stemning rundt bordet er det vi trenger nå som høsten banker på døra.
Les hele sakenDet er lite du trenger ved siden av grillet mais. Kryddersmør og spekeskinke smaker selvsagt ekstra godt.
Les hele sakenI denne oppskriften får laksekotelettene et enkelt, men veldig smaksrikt følge som også tilfredsstiller vegetariske behov. Prøv bare selv.
Les hele sakenDen får både en omgang med pasjonsfrukt i marinaden og i sausen den serveres med.
Les hele sakenVi tar sikte på knallvær slik at du kan fyre opp grillen og prøve deg på denne supre oppskriften med entrecôte. Regner og blåser det, går du for stekepanne og ovn.
Les hele sakenKombinasjonen av mørt svinekjøtt og saftig ananas fra grillen er helt genial. Oppskriften er dessuten superenkel.
Les hele sakenHot og herlig - steinbiten tåler ganske mye når det gjelder marinader og behandling, prøv bare selv.
Les hele sakenInviter til et skikkelig festmåltid og server det saftigste, møreste kjøtt rett fra grillen.
Les hele sakenDet er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.
Les hele sakenHvis du marinerer kjøttet slik som i denne oppskriften, får du enda mer ut av godsakene. Og tilbehøret er ekstra smaksrikt og vegetarisk. Slik blir ingen glemt.
Les hele sakenMed denne oppskriften lages marinade, grillsaus og grilldip som en og samme saus.
Les hele sakenLammekoteletter er ypperlig mat på en fredag. En deilig frisk dressing må selvsagt til, og oppskrift på tilbehøret samt drikkeforslag får du også med.
Les hele saken21. juni inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs – perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå.
Les hele sakenDenne oppskriften på grillspyd med laks er rask å lage, og lar seg fullføre i så vel panne som på grill.
Les hele sakenFyr opp grillen og lag en amerikansk klassiker.
Les hele sakenEnten du skal kose deg på fjorden, i parken eller i hagen sankthansaften, Apéritif gir deg de beste tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenNoe så enkelt som squash surret i bacon og lagt på grillen blir til den mest fristende snacks-middag. Husk lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenT-benstek er for mange grillentusiaster en klar favoritt og en klassiker som alle må prøve seg på i hvert fall en gang. Med masse tilbehør holder en stek til mange.
Les hele sakenDe beste pølsene er grove, men også mer finmalte som her fungerer i denne settingen.
Les hele sakenOm grilling står på agendaen i helgen, prøv disse spydene. De er supre som forrett til den store grillfesten eller som egen rett til kveldskosen.
Les hele sakenÅ steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenDu starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.
Les hele sakenGrillsesongen er definitivt på tampen. Årsavslutningen bør derfor være en som huskes gjennom en lang og hard vinter.
Les hele sakenOm du ikke har muligheten til å delta på selvplukk av mais, finnes nyhøstet mais i grønnsaksdisken. Du kan legge den rett på grillen eller gjøre mer ut av måltidet. Mye god smak er belønningen.
Les hele sakenKamskjell som bare har fått fine grillmerker er så sommerlig som en rett kan bli. Med riktig drikke til blir det et festmåltid.
Les hele sakenDet er få råvarer som er mer anvendelig enn laks. I dagens oppskrift gir vi deg laks med en liten smak av Japan.
Les hele sakenLammekoteletter fra grillen med tilbehør satser vi på skal bli en vellykket helgemiddag.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele sakenOm du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenTempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenØyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.
Les hele saken