Matkurs: Bli sommerens grillmester
Foto: (Istock - AlexRaths)
Matkurs i Oslo

Matkurs: Bli sommerens grillmester

21. juni inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs – perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå.
08 Mai 2025 - 13:35

På kurset lærer du å lage alt fra forrett til dessert – alt på grillen! Med på laget er Weber Grill Master Svein Iversen, en erfaren kursholder med bakgrunn fra både norsk brun pub og franske stjernerestauranter. I over 30 år har han lært opp både profesjonelle kokker og matinteresserte nybegynnere. Under kurset knuser Svein flere matmyter, og som matkjemi-entusiast sier han selv:
«Vet du hva som skjer i maten, vet du hvordan du bør tilberede maten.»

Dyktige Svein guider deg trygt gjennom kurset. Foto: Weber

Dette lærer du

På grillkurset vil dere grille fisk på planke, grønnsaker, kjøtt både langsomt, med åpne porer og raskt, i tillegg til frukt og kake. Etter kurset har du kunnskap til å lage et skikkelig festmåltid – kun ved å bruke grillen! Det beste er den praktiske erfaringen du høster i løpet av et slikt kurs. Røyking, indirekte og direkte grillen og justering av temperaturen.

Menyen

Nachos

Røkte Armadillo egg

Buffalo wings

Smashes cheese burgers

Mac and cheese

Grillet buttermilk kylling

Amerikanske pannekaker

+ saus og rubs

Det er et begrenset antall plasser - så sikre deg billetter nå!

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Forsiden akkurat nå
Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mainyhetene i basis: Champagnefest i flere formater
+
Tester

Mainyhetene i basis: Champagnefest i flere formater

Champagnehylla får fint besøk i mai. Også blant hvitvinene er det noen godbiter i det øvre prissjiktet, samt et godt kjøp under 200 kroner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Matkurs: Bli sommerens grillmester
Matkurs og vinkurs
Matkurs i Oslo

Matkurs: Bli sommerens grillmester

21. juni inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs – perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her