- Både gresk, indisk, meksikansk og tyrkisk mat er blitt vanligere blant nordmenn, og i disse matkulturene er yoghurt naturell en sentral ingrediens. Vi har derfor i flere år merket stor etterspørsel etter en ferdig silt naturell matyoghurt. Frem til nå har det kun vært å få i Norge i enkelte innvandrerbutikker, sier Monica Skog Ravn, produktsjef i TINE, i en pressemelding.Tzatsiki
Fremgangsmåte
Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet.
Ha den revne slangeagurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca 15 minutter.
Finhakk hvitløksbåtene og bland med matyoghurt og agurk. Smak til med salt og pepper.
La Tzatsikien stå i minst en time å trekke, før den serveres.
Her finner du flere oppskrifter på Tzatsikien og retten den passer til
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig